avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pierdere hotarare de divort definitiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pierdere hotarare de divort definitiva

Am pierdut hotararea de divort definitiva si irevocabila.Pentru a scoate pasaportul cu domiciliul in Spania am nevoie de originalul hotararii de divort.Ce pot sa fac? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:26, 22 August 2017
Luati de la instanta un alt exemplar al hotararii
Solicitati instantei care a pronuntat hotararea eliberarea unei copii legalizate a hotararii de divort.
In acest sens formulati o cerere adresata presedintelui instantei pe nr. de dosar pe care presupun ca il stiti sau daca nu il aflati de la arhiva judecatoriei si anexati o taxa judiciara de timbru in valoare de 5 lei.
Daca nu sunteti in tara puteti imputernici un membru al familiei prin procura speciala sau mai simplu un avocat pentru obtinerea hotararii legalizate de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarire de divort lilistiuca lilistiuca in urma cu 11 ani am divortat, iar acum 6 ani m-am recasatorit. toate bune si frumoase, dar cind m-am recasatorit , mi-au oprit originalul hotaririi de ... (vezi toată discuția)
Am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti Se7en10 Se7en10 Buna ziua! Dupa cum am scris si in titlu am pierdut comunicarea hotararii judecatoresti la schimbarea sanctiunii unei amenzi contraventionale. Am primit ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate duplicat la sentința de divorț? mama a pierdut originalul, nu mai avem decât copii nelegalizate Ioanaaa07 Ioanaaa07 Mama mea a facut divorțul prin intermediul Judecătoriei sector 6 bucuresti. Din păcate a pierdut originalul si acasa avem doar copii insa nelegalizate. ... (vezi toată discuția)