avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de maternitate

daca dupa terminatrea concediului nu ma prezint la post .ce se intampla?dau banii inapoi care iam luat concediul de maternitate?nu a cu cine lasa copilul si vreau sa mai stau acasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 29 Octombrie 2010
Puteti sa va luati CFP ., potrivit CCMN , art. 62(1) , in afara concediului legal platit pentru îngrijirea copiilor în varsta de pana la doi ani, salariata mama poate beneficia de înca un an concediu fara plata.

nu se intampla nimic ,in situatia ta sunt si eu acum o luna am terminat concediu si nu mam mai dus la munca
Daca nu va reintoarceti la munca, exista posibilitatea desfacerii c.i.m. pentru absente nemotivate ....
de ce ,pt ca mie mia zis o patroana ca nu se intampla nimic daca nu mai ma duc ,cred ca stie si ea cum este ca na doar a avut si ea angajate cu copii mici care nu sau mai intors la munca
nikita 27 a scris:

de ce ,pt ca mie mia zis o patroana ca nu se intampla nimic daca nu mai ma duc ,cred ca stie si ea cum este ca na doar a avut si ea angajate cu copii mici care nu sau mai intors la munca

Posibil ...insa cum apareti in statele de plata?

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata dupa concediul de crestere a copilului NARCISA GHEBAC NARCISA GHEBAC In luna martie termin concediul de crestere a copilului si as vrea sa iau apoi concediu fara plata pentru cresterea copilului . Imi puteti spune care este ... (vezi toată discuția)
Stat salarii georgianan georgianan daca am un angajat care nu a venit la munca toata luna, nu l-am pontat si apare pe statul de plata cu 0...trebuie sa mai semneze acel stat? :D:D (vezi toată discuția)
Nerespectarea zilelor de preaviz mariamunteanu mariamunteanu Fiica mea de 24 ani si-a dat demisia, a incercat sa o convinga pe patroana sa-i accepte demisia fara preaviz, intrucat nu se inteleg, dar aceasta nu a aceptat. ... (vezi toată discuția)