avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stat salarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stat salarii

daca am un angajat care nu a venit la munca toata luna, nu l-am pontat si apare pe statul de plata cu 0...trebuie sa mai semneze acel stat?

:D:D
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 3 August 2011
semneaza, ca e si pontaju' acolo (ore lucrate=0).
gigelin a scris:
semneaza, ca e si pontaju' acolo (ore lucrate=0).

:O
Ce semneaza salariatul @gigelin? Statul? Pentru ce sa semneze?

@georgianan, nu trebuie sa semneze statul.
trebuie sa si faca cerere pentru concediu fara plata daca vrea sa mai lucreze daca nu il desfaceti indisciplinar.
ca sa il desfac indisciplinar stiu ca implica mai multe lucruri....si e mai complicat...
Daca nu mai vine la lucru nu trebuie sa ii desfaceti contractul de munca?
Nu este asa de complicat.
Trebuie sa ii trimiteti o convocare cu confirmare de primire la o data stabilita, daca nu se prezinta intocmiti un proces verbal, apoi o decizie de incetare a contractului de munca, pe care i-o trimiteti tot prin posta cu confirmare de primire.

Alte discuții în legătură

Lichidare MICKY67 MICKY67 AM AVUT O ANGAJATA CARE TIMP DE TREI ANI A FOST PONTATA NEMOTIVATA,IAR STATUL DE PLATA ERA CU 0,TIMP IN CARE I S.A TOT TRANSMIS SA VINA LA SEDIUL FIRMEI PENTRU ... (vezi toată discuția)
Absente pe perioada preavizului cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La societatea la care lucrez, datorita lipsei contractelor de executie lucrari (constructii), conducerea a luat hotararea sa desfiinteze niste ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca absente nemotivate munteanu59 munteanu59 Am o persoana care lipseste din mai 2012 nemotivat de la program. Angajatorul nu a luat nici o masura. Zilele trecute l-a contactat si l-a pus sa semneze o ... (vezi toată discuția)