avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de maternitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de maternitate

daca dupa terminatrea concediului nu ma prezint la post .ce se intampla?dau banii inapoi care iam luat concediul de maternitate?nu a cu cine lasa copilul si vreau sa mai stau acasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 29 Octombrie 2010
pai ce state de plata sa mai fie daca eu nu mai muncesc
nikita 27 a scris:

pai ce state de plata sa mai fie daca eu nu mai muncesc

Raportul dvs de munca a incetat ? ... din ce ati postat, ati spus ca nu v-ati mai dus la munca dupa terminarea CCC ... firma este obligata sa va treaca pe statele de plata pana la data incetarii raportului de munca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul fara plata dupa concediul de crestere a copilului NARCISA GHEBAC NARCISA GHEBAC In luna martie termin concediul de crestere a copilului si as vrea sa iau apoi concediu fara plata pentru cresterea copilului . Imi puteti spune care este ... (vezi toată discuția)
Stat salarii georgianan georgianan daca am un angajat care nu a venit la munca toata luna, nu l-am pontat si apare pe statul de plata cu 0...trebuie sa mai semneze acel stat? :D:D (vezi toată discuția)
Nerespectarea zilelor de preaviz mariamunteanu mariamunteanu Fiica mea de 24 ani si-a dat demisia, a incercat sa o convinga pe patroana sa-i accepte demisia fara preaviz, intrucat nu se inteleg, dar aceasta nu a aceptat. ... (vezi toată discuția)