Fiica mea de 24 ani si-a dat demisia, a incercat sa o convinga pe patroana sa-i accepte demisia fara preaviz, intrucat nu se inteleg, dar aceasta nu a aceptat. Fiica mea nu vrea sa se mai duca intrucat patroana tipa la ea ( nu numai la ea, si la ceilalti angajati), nu accepta sa-si ia concediu de odihna, o jigneste, a facut-o proasta, tampita, intretinuta, "curva" ( scuzati limbajul, nu fac decat sa o citez pe patroana ).
Despre toti angajatii vorbeste urat, ii jigneste, se cearta cu ei, nu le da concediu, se cearta ( cearta este putin spus ) inclusiv cu mama ei care este administratorul firmei, cu sora ei, cu, care s-a si paruit. Acesta este si motivul pt. care fiica mea si-a dat demisia, nu poti lucra intr-un astfel de mediu.
Ce se poate intampla daca nu se mai duce pe perioada de preaviz ?
Nerespectarea termenului de preaviz constituie abatere disciplinara, iar angajatorul poate aplica una dintre sanctiunile disciplinare prevazute de codul muncii, inclusiv desfacerea disciplinara a c.i.m.
Aplicarea unei sanctiuni disciplinare, cu exceptia avertismentului scris, se va face numai dupa efectuarea unei cercetari disciplinare. In caz contrar, sanctiunea aplicata este lovita de nulitate absoluta.
Incetarea contractului de munca este ceea ce-si doreste fiica mea, doar si-a dat demisia.
Ma gandeam daca ii poate cere daune materiale pt. nerespectarea preavizului
Exista si o astfel de posibilitate, insa angajatorul va trebui sa dovedeasca prejudiciul cauzat prin plecare fiicei dvs fara sa mai respecte preavizul.