avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Activitate Marius Oprescu

Activitate Marius Oprescu

Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
aveti toate sansele sa nu depaseasca 0,8. mult succes
Răspuns la discuția abuz de drept?
in opinia mea nu exista abuz de drept, din nefericire pt d-voastra, asociatia este de acord cu stabilirea sediului social? daca, da, atunci incercati la ORC asa, doar cu acordul asociatiei si fara sa-l treceti pe formularul tip pe vecinul dvoastra ci doar pe ceilalti care sunt de acord, succes!
Răspuns la discuția cit se plateste un contabil?
1.de la 250 de lei in sus...
2.de la 700 de lei in sus...
da, se poate, nu trebuie sa va schimbati actele
cititi, va rog, legea si nu analizati subiectul din alte puncte de vedere decat cel al legalitatii/constitutionlitatii, nu de alta dar sunteti avocat sau vanzator de ziare...?
in alta ordine, legea noua dispune neachitarea pt anul 2012 a acelor indemnizatii si nu suspendarea, incetarea sau inghetarea.... ca urmare, petitul privind neachitarea indemnizatiilor pt anul 2012 trebuie analizat distinct de catre C.C., probabil se va solutiona in acelasi mod, adica se va constata constitutionalitatea... sau poate deja s-a pronuntat in acest mod.
da,ai dreptate.
nici eu nu inteleg cum Bistrita poate fi un oras mai frumos decat Galati si cum cineva poate folosi un asemenea criteriu de alegere. dar na....,probabil e specific zonei de unde provin anumiti candidati. oricum, dupa 2-3 saptamani de la numire(mutare) nu va mai fi buna nici Bistrita, nici Targu Mures si vor dori sa-si aleaga o alta destinatie mai frumoasa....gen Budapesta, Viena.......si se vor multumi cu frumosul Iasi. in fine, e dreptul lor castigat prin munca, pentru care merita felicitari.
mai greu e pentru cei care au familie, copii si obligatii.
rectificati lista,nu sunt la procurori.
alte note,in afara de "sub linie",nu mai stiu.
7,4
Cum vi s-a parut examenul?usor sau foarte usor?:D
Răspuns la discuția vechime neintrerupta 5 ani
MadiB a scris:

Este necesara vechime de cel putin 5 ani. Doar atat. Nu trebuie neintrerupta. Nu stiu de unde tot a aparut treaba asta cu vechime neintrerupta!?!?
La tine totul e ok.