avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... vechime neintrerupta 5 ani
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

vechime neintrerupta 5 ani

Pt. a putea candida la examenul din noiembrie, la magistratura, trebuie sa am 5 ani vechime neintrerupta in domeniu? Pt. ca eu am lucrat din noiembrie 2005 pana in ianuarie 2009 ca si consilier juridic, mai precis pana pe 10 ianuarie 2009, iar pe 29 ianuarie 2009 mi s-a emis Decizia de inscriere in Tabloul avocatilor....asadar apare o intrerupere de 19 zile... Mai pot candida?:((
Cel mai recent răspuns: Marius Oprescu , Avocat 16:14, 5 Octombrie 2011
Este necesara vechime de cel putin 5 ani. Doar atat. Nu trebuie neintrerupta. Nu stiu de unde tot a aparut treaba asta cu vechime neintrerupta!?!?
La tine totul e ok.
multumesc! vazusem pe site-ul inm-ului ca, printre actele necesare inscrierii, trebuie si o declaratie pe proprie raspundere ca am 5 ani vechime neintrerupta...asta m-a pus pe ganduri.
MadiB a scris:

Este necesara vechime de cel putin 5 ani. Doar atat. Nu trebuie neintrerupta. Nu stiu de unde tot a aparut treaba asta cu vechime neintrerupta!?!?
La tine totul e ok.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)
Vechime zerognost zerognost Avand vechimea totala de 5 ani in domeniul juridic, cu o pauza de cateva luni in cei 5 ani in care nu a profesat -deci vechimea in profesie nefiind una ... (vezi toată discuția)
Regulament admitere in magistratura lefterel lefterel A fost publicata Hot. penului CSM nr. 123/07.02.2008, hotarare ce contine modificarile la examenul cu 5 ani. Interesante... (vezi toată discuția)