avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters175336

Activitate ContSters175336

Răspuns la discuția profesor abuz in serviciu
Buna seara,

In primul rand intrebarea este daca esti eleva sau studenta ?
Nu stiu ce inseamna la tine boala, dar nu cred ca ai cu ce demonstra acest lucru, poate probe viabile.Daca esti eleva te adresezi cu parintii domnului/doamnei diriginte si apoi domnului profesor ca sa vedeti despre ce este vorba, nu cred ca daca este comunicare si ti se explica / ii explicati doleantele tale nu se ajunge la un consens.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
ivit
Buna dimineata

aromân
argument

B-):)
Buna sa fie la toata lumea =D>

șăgalnic
țăruș
Răspuns la discuția Fonduri Nerambursabile
Da, dar depinde de proiect si de axa prioritara.
Răspuns la discuția Cãlãuza

Călăuza este prietenul care va fi întotdeauna lângă tine ca să te încurajeze la greu şi să te ajute să-ţi descoperi capacităţile superioare.Omul, prin simpla sa existenta, este facut sa traiasca in societate printre alti oameni.
Unii reusesc aceasta cu usurinta, altii nu. Pentru cei din urma viata nu este intocmai cum si-o doresc; se simt frustrati, marginalizati, ignorati…si aici intervine "călăuza".
Răspuns la discuția Este calomnie pe Internet?
Te0o, nu neaparat ti-ai invatat lectia, nu crede asta, viata o sa iti ofere multe pe plan profesional, inca esti pe bancile scolii, iar elevii mei de varsta ta, au tendintele tale, dar incerc sa ii calauzesc pe un drum al vietii, sa foloseasca toate canalele de comunicatie virtuale, sa isi dea seama ca au o raspundere atat fata de ei, familie, colegi cat si fata de noi cadrele didactice.

Succes.
Răspuns la discuția act la notariat cont email
Exist conturi de e-mail platite da, dar nu de vanzare cumprare, este exclus asa ceva.
Conturile de mai platite se folosesc pentru firme provider sau pentru accesarea informatiilor bancare, transfer de bani, domenilor pentru gazduire etc.