avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... act la notariat cont email
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

act la notariat cont email

Buna ziua as dori sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare:
Se poate face un act la notariat pentru un cont de email vanzare -cumparare :) ?#-o astept raspunsul d-voastra
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 18:45, 22 Ianuarie 2011
Da, se poate face orice act de vanzare la notar in conditiile in care actul nu este prohibit de lege.
Vanzarea unui cont de e-mail? nu am mai auzit asa ceva. Ca regula se poate inchieia act de vanzare -cumparare in privinta tuturor bunurilor aflate in circuitul civil.Daca un cont de e-mail poate fi considerat un bun si este in circuitul civil, poate avea loc vanzarea. Insa mai trebuie indeplinite si alte conditii:vanzatorul sa fie proprietarul bunului vandut, printre altele.Sa se plateasca un pret pentru a se considera vanzare. Se pune intrebarea daca titularul unui cont de e-mail este proprietarul acestuia sau nu. Eu inclin sa cred ca nu.Orice persoana majora isi poate crea un cont de e-mail, insa, atunci cand il creeaza trebuie sa sec declare de acord cu anumiti termeni si conditii.
Ultima modificare: Vineri, 7 Ianuarie 2011
ContSters181996, utilizator
Poate sa vanda dreptul de folosinta, as zice.
Eu cred ca trebuie sa citeasca cu atentie termenii si conditiile pentru care a semnat la deschiderea contului.Apoi, atata timp cat orice persoana majora isi poate deschide un astfel de cont , nu inteleg de ce ar cumpara cineva un cont de e-mail.
Daca dreptul de folosinta nu este interzis a se instraina se poate.
Exista si conturi de e_mail platite.

Alte discuții în legătură

Plata apartamentului, prin transfer bancar cristina.risca cristina.risca Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana fizica, iar plata as vrea sa o fac prin ordin de plata, prin transfer in contul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)