Buna ziua as dori sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare:
Se poate face un act la notariat pentru un cont de email vanzare -cumparare :) ?#-o astept raspunsul d-voastra
Vanzarea unui cont de e-mail? nu am mai auzit asa ceva. Ca regula se poate inchieia act de vanzare -cumparare in privinta tuturor bunurilor aflate in circuitul civil.Daca un cont de e-mail poate fi considerat un bun si este in circuitul civil, poate avea loc vanzarea. Insa mai trebuie indeplinite si alte conditii:vanzatorul sa fie proprietarul bunului vandut, printre altele.Sa se plateasca un pret pentru a se considera vanzare. Se pune intrebarea daca titularul unui cont de e-mail este proprietarul acestuia sau nu. Eu inclin sa cred ca nu.Orice persoana majora isi poate crea un cont de e-mail, insa, atunci cand il creeaza trebuie sa sec declare de acord cu anumiti termeni si conditii.
Eu cred ca trebuie sa citeasca cu atentie termenii si conditiile pentru care a semnat la deschiderea contului.Apoi, atata timp cat orice persoana majora isi poate deschide un astfel de cont , nu inteleg de ce ar cumpara cineva un cont de e-mail.