avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... act la notariat cont email
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

act la notariat cont email

Buna ziua as dori sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare:
Se poate face un act la notariat pentru un cont de email vanzare -cumparare :) ?#-o astept raspunsul d-voastra
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 18:45, 22 Ianuarie 2011
Dar...ramane intrebarea : este interzisa de lege sau de contract sau de intelegerea acceptata vanzarea dreptului de folosinta?
Aceasta este esenta problemei?
Poate ca userul a ridicat intrebarea aiurea din plictiseala sau din lipsa de ocupatie dar...intrebarea ramane...
nu din plictiseala am postat aceasta intrebare d-nule , dupa cum am explicat o persoana vinde un cont de joc seafight inregistrat pe e-mail lui el vrea sa-l vanda dar pentru a nu imi creea probleme dand-ul furat la producatorii jocului dupa ce eu il cumpar eu as vreau sa fac un act legal precum el mi l-a vandut mie ...intrebarea finala e ; se poate face un act de vanzare cumparare cont e-mail.. astept raspuns nu critice aduse precum ma plictisesc si postez aiurea
Ar trebui vazut care sunt conditiile d eutilizare a contului respectiv.
Putin off topic, in Romania nu se poate vinde un nume de domeniu cu .ro (reglementarile ROTLD), in tim ce in strainatate se castiga bani grei din vanzarea unor nume d domenii.
pustanul a scris:

nu din plictiseala am postat aceasta intrebare d-nule , dupa cum am explicat o persoana vinde un cont de joc seafight inregistrat pe e-mail lui el vrea sa-l vanda dar pentru a nu imi creea probleme dand-ul furat la producatorii jocului dupa ce eu il cumpar eu as vreau sa fac un act legal precum el mi l-a vandut mie ...intrebarea finala e ; se poate face un act de vanzare cumparare cont e-mail.. astept raspuns nu critice aduse precum ma plictisesc si postez aiurea

Inteleg ca se doreste o operatiune juridica si existenta unei dovezi.
Daca va uitati la tot ce s-a scris am aratat ca puteti merge la avocat sa va redacteze actul.
Se gasesc modalitati juridice dar la notar nu cred ca o sa va faca actul deoarece va costa prea putin...si nici nu au tipizate cu asa ceva.
M-am uitat de curiozitate la termenii si conditiile de la seafigt (vezi link de mai jos):
[ link extern ]
Ce am retinut, trecut in diagonala:
- se plateste pentru conturi premium (oare de asta vrei sa cumperi contul?); ATENTIE! Daca acesta este motivul, grija mare: cine stie cu ce card s-a incarcat contul premium, si te poti alege, in cel mai bun caz, cu contul anulat

De fapt, nu am inteles bine, tu vrei sa cumperi contul pe seafight de fapt, pe care te autentifici cu username - adresa de email si password?

Am vazut din conditii ca se pot si transfera "credite" dintr-un cont in altul, (de fapt, ei spun ca se penalizeaza transferul intre conturile aceluiasi utilizator...). De ce nu iti creeze in cont nou si sa ceri sa iti transfere creditele in contul tau?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata apartamentului, prin transfer bancar cristina.risca cristina.risca Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana fizica, iar plata as vrea sa o fac prin ordin de plata, prin transfer in contul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)