avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... act la notariat cont email
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

act la notariat cont email

Buna ziua as dori sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare:
Se poate face un act la notariat pentru un cont de email vanzare -cumparare :) ?#-o astept raspunsul d-voastra
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 18:45, 22 Ianuarie 2011
Ciudat.Am mai multe conturi de e-mail , diverse.Si nu mi s-a cerut sa platesc ci doar sa accept termenii si conditiile impuse.E drept ca unele servicii suplimentare sunt contracost, insa nu am avut nevoie de asa ceva, rezumandu-ma la e-mailul obisnuit, cel pe care il folosesc majoritatea.
Daca titularul contului a obtinut in mod gratuit dreptul de folosinta, nu ar fi un act speculativ sa-l instraineze contra cost?Ma intreb daca vreun notar ar accepta inchieerea unui asemenea act, in conditiile in care vanzatorul nu detine un act de vanzare cumparare , de folosinta sau de orice , asupra acelui cont.:hm:
Dupa parerea mea, daca in termenii si conditiile respective nu este interzisa o vanzare a folosintei nu este nimic ilegal in asa ceva.

Exista si adrese de e_mail platite.

Notarul nu cred ca ar accepta deoarece ar trebui sa studieze temeinic si nici nu ies bani din asa ceva...

Vorbeati de termeni si conditii.Exista o interdictie expresa?
deci sa explic in intregime cea ce doresc a se tranzactiona.. O persoana are un cont email de pe care este inregistrat intr-un joc de browser eu vreau sa cumpar acest cont facand un act la notariat precum imi cedeaza dreptul de folosinta a contului Lui sau dreptul total asupra acelui cont acest act imi serveste in caz ca el solicita la propietari jocului respectiv ca fiind cont furat aratandu-le dovada 'actul' imi vor da dreptate ca mi-a cedat acel cont de email cumparand-ul de la respectiv sau daca se poate sa se faca un act la notariat precum cedeaza contul de pe jocul respectiv
Dar, de ce vreti sa faceti neaparat la notar actul?
Incercati sa gasiti un avocat in localitatea dvs. si este suficient.
Exist conturi de e-mail platite da, dar nu de vanzare cumprare, este exclus asa ceva.
Conturile de mai platite se folosesc pentru firme provider sau pentru accesarea informatiilor bancare, transfer de bani, domenilor pentru gazduire etc.

Alte discuții în legătură

Plata apartamentului, prin transfer bancar cristina.risca cristina.risca Buna seara, Intentionez sa cumpar un apartament de la o persoana fizica, iar plata as vrea sa o fac prin ordin de plata, prin transfer in contul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. ... npbogdan82 npbogdan82 Buna ziua. In 25 ianuarie 2023 am facut un cont pe situl www. academicsingles.ro, (site detinut de be2 S.à.r.l. 13, rue du Commerce – L-1351 Luxembourg – ... (vezi toată discuția)
Folosirea adresei de e-mail fara acord Pufuleti Pufuleti Bună ziua! Am nevoie de ajutor în privința unei situații mai speciale, zic eu. În trecut mi-am creat un cont pe un joc multiplayer online ... (vezi toată discuția)