Buna ziua,
Am urmatoarea problema:
Zilele trecute ma jucam la jocuri electronice. Deoarece trebuia sa fie acordat un jackpot am lasat aparatul sa ruleze pe modul auto si am plecat lasand un prieten in acea sala in caz ca voi castiga jackpotul. Agentul de paza a dezactivat modul auto si s-a jucat el banii de pe aparate folosind butonul Max Bet. A doua zi m-am intors in acea sala unde seful agentului de paza mi-a recunoscut ca nu a facut bine agentul de paza cand a jucat banii de pe aparate. Am anuntat ca voi spune ceea ce s-a intamplat patronului iar dupa doua ore am fost anuntat sa parasesc sala de jocuri pentru ca mi-a fost pusa interdictie.
Am trimis mail conducerii firmei dar nu am primit nici un raspuns.
Credeti ca pot sa dau in judecata acesta firma pentru furt si abuz?
Multumesc.
Judecatorul mi-a aprobat plangera dupa ce a urmarit inregistrarea video si a anulat procesul verbal, dadu-mi doar avertisment.
Va multumesc frumos!!!!!!!
Buna ziua,
Am cumparat un tel mobil in valoare de 1600 de lei de la [editat de admin] in luna decembrie. De doua ori a fost trimis in service cu probleme de soft si a fost reparat, dupa care a aparut o noua problema: nu mai salva pozele sau filmuletele pe cardul de memorie. pt aceasta problema l-am trimis in service de 4 ori si tot de atatea ori s-a intors NEREPARAT! Am solicitat inlocuirea lui sau contravaloarea. Inca nu am primit nici un raspuns. As vrea sa dau in judecata firma [editat de admin] sau sevice-ul [editat de admin] si sa cer daune morale. Credeti ca am sanse in instanta? urmeaza sa fac si o reclamatie si la protectia consumatorului dar nu stiu impotriva cui sa o fac: vanzatorului-[editat de admin] sau service-ului [editat de admin]?
Va multumesc
am verificat OGnr 2/2001 dupa cum m-ati sfatuit si am gasit eventual 2 chestiuni pe care va rog sa mi le lamuriti.
1. pe spatele CI am trecuta resedinta (mutatia) iar in procesul verbal agentul a scris doar domiciliul din CI. Era oare obligatoriu sa treca resedinta?
2. "Art. 16. - (1) Procesul-verbal de constatare a contraventiei va cuprinde in mod obligatoriu: data si locul unde este incheiat; numele, prenumele, calitatea si institutia din care face parte agentul constatator; datele personale din actul de identitate, inclusiv codul numeric personal, ocupatia si locul de munca ale contravenientului; "
Ocupatia si locul de munca nu au fost trecute in procesul verbal.
sunt aceste doua chestiuni motive pentru anularea procesului verbal?
Multumesc
Buna ziua. Azi mi-a fost retinut permisul de conducere pt ca nu am acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Eu eram foarte aproape de trecerea de pietoni dar un pieton a pus piciorul pe trecere si a facut doi pasi pe cand ceilalti pietoni au asteptat sa trec eu (se vede si pe inregistrarea facuta de masina de politie). La obiectiuni agentul a notat ce i-am zis eu: "pietonul nu s-a asigurat si ca nu putem opri masina in conditii de siguranta.
Credeti ca am sanse in instanta sa imi recuperez permisul?
multumesc