Buna ziua. Azi mi-a fost retinut permisul de conducere pt ca nu am acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Eu eram foarte aproape de trecerea de pietoni dar un pieton a pus piciorul pe trecere si a facut doi pasi pe cand ceilalti pietoni au asteptat sa trec eu (se vede si pe inregistrarea facuta de masina de politie). La obiectiuni agentul a notat ce i-am zis eu: "pietonul nu s-a asigurat si ca nu putem opri masina in conditii de siguranta.
Credeti ca am sanse in instanta sa imi recuperez permisul?
multumesc
In functie de conditiile reale exista conditii pentru anularea procesului verbal de contraventie. Apelati la serviciile unui expert in domeniu. Contestati in instanta procesul verbal de contraventie,
depuneti o plang contrav la instanta , va puteti recupera permisul pana la solution proces in mod definitiv si irevoc printr-un certificat de grefa care constata existenta procesului pe rol , cu acesta va duceti la pol si ridicati permisul, urmand ca ulterior procesului, in cazul in care veti pierde sa-l predati personal.
in ceea ce priv solutia pe fond in acest caz sunteti ca" un jucator la loto" nimeni nu va poate garanta ca veti castiga sau nu depinde de probele aduse si de aprecierea judecatorului.
mult noroc
In termen de 15 zile de la primirea procesului verbal,aveti posibilitatea sa il contestati la instanta competenta locului unde a fost constatata contraventia.
Verificati procesul verbal si sub aspectul cauzelor de nulitate prevazute de art,16,17,34 din OG nr.2/2001