Nu ati discutat cu niciun avocat, macar sa vedeti cum sa va orientati in dosar? Macar sa stiti ce va asteapta?
Apel puteti face, vedeti termenul, insa depinde daca veti putea dovedi. Uneori riscati cheltuieli de judecata daca faceti apel asa, ca sa vedeti daca se putea obtine in plus.
Nu ati discutat cu niciun avocat, macar sa vedeti cum sa va orientati in dosar? Macar sa stiti ce va asteapta?
Apel puteti face, vedeti termenul, insa depinde daca veti putea dovedi. Uneori riscati cheltuieli de judecata daca faceti apel asa, ca sa vedeti daca se putea obtine in plus.
Dupa primirea cererii de apel, respectiv a motivelor de apel, presedintele instantei care a pronuntat hotararea atacata va dispune comunicarea lor intimatului, impreuna cu copiile certificate de pe inscrisurile alaturate si care nu au fost infatisate la prima instanta, punandu-i-se in vedere obligatia de a depune la dosar intampinare in termen de cel mult 15 zile de la data comunicarii.
Bună ziua, vă rog mult să mă ajutaţi cu un răspuns la următoarea problemă. Am câştigat un proces pe fond, iar persoana care a pierdut urmează să depună apel (în 30 de zile de la comunicare). Aş vrea să ştiu care este termenul în care eu pot depune întâmpinarea după ce s-a înregistrat cererea de apel. Vă mulţumesc mult
Dupa primirea cererii de apel, respectiv a motivelor de apel, presedintele instantei care a pronuntat hotararea atacata va dispune comunicarea lor intimatului, impreuna cu copiile certificate de pe inscrisurile alaturate si care nu au fost infatisate la prima instanta, punandu-i-se in vedere obligatia de a depune la dosar intampinare in termen de cel mult 15 zile de la data comunicarii.
Daca ati fost concediata cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) veti beneficia de indemnizatie de somaj.
atunci ceea ce v-am spus cade.
copilul ce pașaport are? american? dacă da, atunci nu aveți nevoie de certificat. încercați să găsiți un avocat în orașul unde locuiește tatăl. sunt destui dispuși să reprezinte pro-bono sau care își iau banii după ce câștigă procesul. în aceste condiții, veți primi cei $884 pe lună (sau mai mult, dacă tatăl câștigă mai mult, pentru că se iau în calcul veniturile brute, nu cele nete).