avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drept la somaj!!!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drept la somaj!!!

Din Martie 08. 2012 pana in Februarie 08. 2014 am fost in CCC, conform legii am depus cererea de reîntoarcere la serviciu cu o luna mai devreme de împlinirea vârstei de 2 ani al copilului , cererea a fost aprobată si drept urmare m-am reîntors la munca in data de 10 Februarie 2014, iar in data 11 Februarie mi sa desființat postul . As dori sa știu daca pot beneficia de somaj. MUltumesc
Cel mai recent răspuns: alecsa11 , utilizator 19:49, 26 Februarie 2014
Daca ati fost concediata cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) veti beneficia de indemnizatie de somaj.
tudorvaleriu a scris:

Daca ati fost concediata cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) veti beneficia de indemnizatie de somaj.


Da e ART 65 . Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihaelaa_elena mihaelaa_elena Buna seara, Am lucrat fara intreruperi din anul 2006. In 2012 am intrat in concediu crestere copil, am optat pentru 2 ani, insa m-am reintors la munca mai ... (vezi toată discuția)
Legislatie iulianapaduret iulianapaduret Buna ziua.Pe scurt: am fost angajata la o firma de transport international astfel:din data de 08-12-2010 pana in data de 21-11-2011 cu jumatate norma; din data ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)