avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate syrena45

Activitate syrena45

buna ziua
Am rugamintea sa ma ajute si pe mine cineva , sa ma lamureasca , la un salariu minim pe economie vreau sa il iau pe tata in intretinere deoarece nu are pensie si nu este nici asigurat ,(avem nevoie la spital ) cum ar trebui sa procedez ,? ce beneficii am , daca sunt ??? si ce dezavantaje ar avea sau nu angajatorul , de nu vrea sa-mi treaca persoana in intretinere .
As avea rugamintea sa-mi raspunda cineva care se ocupa cu asa ceva , vreau ceva concret .

Va multumesc mult
Buna , concediul meu de maternitate se termina in mai pe data de 14 anul asta iar eu vreau sa plec din tara la 1 aprilie, (sper eu definitiv) si inplicit sa nu ma mai intorc la fostul loc de munca .Cum se procedeaza ?ar mai trebui sa primesc ceva hartie ...
Eu vreau sa stiu de exemplu daca sunt obligata sa anunt in scris ca nu mai doresc reinceperea contractului de munca sau mi-l inchid ei automat daca nu ma duc pe 15 mai la munca .Eu vreau sa iau indemnizatia in continuare chiar daca sunt plecata :).Statul nu ar trebui sa stie ce fac eu ....
multumec
Buna , sunt de 9 luni in CIC si astazi am primit un sms de la firma sa ma duc sa imi iau cartea de munca .Ce este de facut , de cand s-a schimbat codul muncii nu mai stiu , sunt disperata am nevoie de un raspuns , sfat urgent . Multumesc
multumesc
multumesc pt. raspuns si cum ai obtinut convorbirea de la reteau tel .- procedura?
Buna seara
Daca ma puteti ajuta, as vrea sa stiu cum obtin convorbirile apelurilor tel.efectuate si primite in scris de la o retea de telefonie fixa ., (fara instanta)
Va multumesc