Buna seara
Daca ma puteti ajuta, as vrea sa stiu cum obtin convorbirile apelurilor tel.efectuate si primite in scris de la o retea de telefonie fixa ., (fara instanta)
Va multumesc
Buna seara. Cred ca stiu la ce te referi. M-am confruntat cu aceeasi problema, din pacate se poate obtine - cel putin in cazul meu- doar convorbirile efectuate, pe un desfasurator, cele primite nu. Asta - fara instanta-....
Daca e vorba de ce a fost si la mine - hartuire - e destul de greu de obtinut si pe cele primite.....
Scuze...acum a vazut mesajul. Am facut o cerere la Romtelecom, atunci eram abonata la ei...si am solicitat un desfasurator.
Pe mine ma interesa de fapt, sa aflu numerele de pe care primeam non-stop telefoane/ Interesant este ca, desi schimbasem telefonul fix, tot le primeam....
In fine, relevant este ca nu am primit si un desfasurator cu apeluri primite....
Parerea mea este sa schimbi numarul de telefon, cu setare pe ''neinformabil''...daca nu poti nici asa...asta e. Toate se rezolva cumva, in viata.
Apel cu numar ascuns
cumy
Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala
poll1
Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)