avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obtinerea covorbirilor tel. de la operatorul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obtinerea covorbirilor tel. de la operatorul de telefonie fixa

Buna seara
Daca ma puteti ajuta, as vrea sa stiu cum obtin convorbirile apelurilor tel.efectuate si primite in scris de la o retea de telefonie fixa ., (fara instanta)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters170895 , utilizator 19:02, 3 Noiembrie 2010
Buna seara. Cred ca stiu la ce te referi. M-am confruntat cu aceeasi problema, din pacate se poate obtine - cel putin in cazul meu- doar convorbirile efectuate, pe un desfasurator, cele primite nu. Asta - fara instanta-....
Daca e vorba de ce a fost si la mine - hartuire - e destul de greu de obtinut si pe cele primite.....
multumesc pt. raspuns si cum ai obtinut convorbirea de la reteau tel .- procedura?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
syrena45, utilizator
Scuze...acum a vazut mesajul. Am facut o cerere la Romtelecom, atunci eram abonata la ei...si am solicitat un desfasurator.
Pe mine ma interesa de fapt, sa aflu numerele de pe care primeam non-stop telefoane/ Interesant este ca, desi schimbasem telefonul fix, tot le primeam....
In fine, relevant este ca nu am primit si un desfasurator cu apeluri primite....

Parerea mea este sa schimbi numarul de telefon, cu setare pe ''neinformabil''...daca nu poti nici asa...asta e. Toate se rezolva cumva, in viata.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
ContSters170895, utilizator
multumesc
Pentru putin. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala poll1 poll1 Buna seara, va rog sa imi spuna cineva , daca depui o plingere penala la politie ,(hartuire, amenintare cu moartea, mesaje, sunat incontinuu...) cel ce se ... (vezi toată discuția)