Buna ziua as dori sa stiu daca declaratia concubinei ca si martor acuzator este luata sau ar trebui luata in considerare de organele de ancheta sau de judecator .Multumesc
Daca am facut cuiva o plangere penala si in privinta persoanei sa dispus neinceperea urmaririi penale eu am ramas cu cazier ,daca la randul ei persoana respectiva mi-a facut o alta plangere penala care este in curs de solutionare?Va multumesc
Patronul facea veriicarile si la acte si la bani si dimineata si seara dupa raportul z,si tot el le semna dupa verificare.Ar fi observat din prima zi daca lipseau intradevar acei bani
Am lucrat 3 saptamani la o casa de schimb valutar,dupa ce am fost concediata pe motiv ca nu vreau sa intretin relatii sexuale cu patronul,de origine araba a treia zi am fost reclamata la politie pentru furtul a 5000 euro.Mi sa prezentat un dosar cu niste acte care nu erau semnate de mine si din care reiese ca in decurs de 6 zile lipsesc 5000 de euro.Eu nu am avut contract individual de munca,nu am semnat o fisa a postului,nu am semnat acte ale casei de schimb.Cum pot dovedi ca nu sunt vinovata si la ce ma pot astepta daca voi fi condamnata?
Am observat ca patronul casei de schimb are ceva relatii si are si bani.Cum ma pot apara.Va multumesc,Roxana Nedelcu