Am lucrat 3 saptamani la o casa de schimb valutar,dupa ce am fost concediata pe motiv ca nu vreau sa intretin relatii sexuale cu patronul,de origine araba a treia zi am fost reclamata la politie pentru furtul a 5000 euro.Mi sa prezentat un dosar cu niste acte care nu erau semnate de mine si din care reiese ca in decurs de 6 zile lipsesc 5000 de euro.Eu nu am avut contract individual de munca,nu am semnat o fisa a postului,nu am semnat acte ale casei de schimb.Cum pot dovedi ca nu sunt vinovata si la ce ma pot astepta daca voi fi condamnata?
Am observat ca patronul casei de schimb are ceva relatii si are si bani.Cum ma pot apara.Va multumesc,Roxana Nedelcu
Buna seara .
Daca vreti totusi ca lucrurile sa nu ramana asa pentru tupeul lui, puteti face totusi plangere si dvs.impotriva lui, pentru hartuire sexuala, conform art.203 din Codul penal. Si solicitati si daune civile cu aceasta ocazie .Vorbiti totusi si cu un avocat pentru asistenta .Totodata, daca considerati ca nu are dreptate din start pentru acuzatii, puteti face plangere impotriva lui si pentru denunt calomnios .
Marius Bote .
pai la sfarsitul zilei nu scoteati un raport z ceva ?
nu se taia o chitanta?
cine le intocmea ?
cine semna acele acte ?
nu-si putea da seama din prima zi ca lipsesc bani ?
Patronul facea veriicarile si la acte si la bani si dimineata si seara dupa raportul z,si tot el le semna dupa verificare.Ar fi observat din prima zi daca lipseau intradevar acei bani
Fals in acte
Gabrielro22
In urma unui anunt pe net am aplicat ptr. functia de coordonator echipe de macelari in germania,am fost chemat la interviu, mi-au fost prezentate conditiile ... (vezi toată discuția)