avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate daniel80

Activitate daniel80

Da. Scuze de neînțelegere. Cred că partaj, nu mă pricep. Mulțumesc. Vreau să știu pașii ce urmează

raluk0207 a scris:

Se doreste sa se faca succesiune

Asta ați spus dvs în întrebare.
Va referiți de fapt la partaj?

Dupa decesul parintilor s-a facut succesiunea.
Buna ziua,
As dori si eu o lamurire, clarificare la o problema.
Se da o proprietate, o casa cu teren la care mostenitorii in urma decesului parintilor sunt:
-frate 1 decedat
-frate 2 in viata
-sora in viata.
Fratele 1 are un copil in viata.
Se doreste sa se faca succesiune insa copilul fratelui decedat nu este in tara si nu este cooperant pt a face succesiunea.
Cum se poate rezolva? Sora si fratele 2 se inteleg perfect iar sora vrea sa-i cedez partea ei iar fratele 2 sa fie singurul proprietar.
Mentionez ca au trecut 2 ani de la decesul fratelui 1,

Multumesc frumos
Buna ziua,
Sunt angajat la un service auto iar patronul mai nou o sa ne ceara, pentru personalul TESA sa ne deschidem II. Doresc sa stiu mai multe detalii despre ce presupune acest lucru, avantaje, dezavantaje, etc.
Multumesc
Răspuns la discuția SRL-D platitor sau nu de TVA ?
Astept si alte sfaturi, propuneri....
Multumesc
Răspuns la discuția SRL-D platitor sau nu de TVA ?
norbi00 a scris:

Pai eu sunt de parere sa fiti platitor de TVA ... mai ales ca multe PJ nu lucreaza cu firme care nu sunt platitoare de TVA.

Pai si e ok daca nu am cifra de afaceri mare pentru inceput ?
Buna ziua,
Doresc sa deschid un SRL-D avand ca activitate colectarea si transportul deseurilor medicale. Tinanad cont ca clientii mei vor fi PJ, cabinete medicale, policlinici, spitale, cum este mai bine sa fiu sau nu platitor de TVA.
Multumesc pentru orice sfat
Multumesc tuturor pentru raspunsuri, exista vreo cale legala de a stopa acest lucru ? Ce ma sfatuiti ? Se poate face ceva ?
Multumesc
deci sa inteleg ca este normal si legal cum procedeaza acest "manager" ?????
buna seara ana_cer.
la plecarea in CO nu primesc nicio suma de bani, da, cand plec in CO completez o cerere care se semneaza de seful direct, adica de directorul de service care apoi merge la semnat de managerul firmei.