avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Infiintare Intreprindere Individuala la cererea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Infiintare Intreprindere Individuala la cererea patronului

Buna ziua,
Sunt angajat la un service auto iar patronul mai nou o sa ne ceara, pentru personalul TESA sa ne deschidem II. Doresc sa stiu mai multe detalii despre ce presupune acest lucru, avantaje, dezavantaje, etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 16 Aprilie 2014
In calitate de I.I. cum veti desfasura activitatea la acea societate? In baza carui contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa /angajator spuneti-mi va rod ce avantaje si dezavantaje sunt in cazul in care un angajator iti cere sa lucreze cu tine pe baza unui contract de prestari servicii, tu ... (vezi toată discuția)
Achizitii pe societate comerciala tip srl Nina1 Nina1 O societate comerciala tip srl poate achizitiona pe numele firmei bunuri mobile (mobila, aragaz, tv etc) pe care sa le dea spre folosire unei terte persoane? ... (vezi toată discuția)
Srl - cheltuieli de subzistenta s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. Buna ziua! Am citit multe subiecte pe forum si multe materiale despre ce inseamna sa infiintezi un SRl si m-am prins, in mare, cu ce se mananca.... Oscilez ... (vezi toată discuția)