avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA SRL-D platitor sau nu de TVA ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

SRL-D platitor sau nu de TVA ?

Buna ziua,
Doresc sa deschid un SRL-D avand ca activitate colectarea si transportul deseurilor medicale. Tinanad cont ca clientii mei vor fi PJ, cabinete medicale, policlinici, spitale, cum este mai bine sa fiu sau nu platitor de TVA.
Multumesc pentru orice sfat
Pai eu sunt de parere sa fiti platitor de TVA ... mai ales ca multe PJ nu lucreaza cu firme care nu sunt platitoare de TVA.
norbi00 a scris:

Pai eu sunt de parere sa fiti platitor de TVA ... mai ales ca multe PJ nu lucreaza cu firme care nu sunt platitoare de TVA.

Pai si e ok daca nu am cifra de afaceri mare pentru inceput ?
Astept si alte sfaturi, propuneri....
Multumesc
Scuze de intarziere ... deci companiile platitoare de TVA isi deduc TVA-ul si asa prefera sa lucreze cu platitori de TVA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platitor de tva sau nu? rodia rodia Un srl care are caen 8622-activitati de asistenta medicala specializata daca a depasit 35000 euro devine platitor de tva?Eu stiu ca activitatile medicale ... (vezi toată discuția)
Prestari servici meddicale eduard.b eduard.b Daca un SRL care presteaza servicii medicale, depaseste ca CA 65000 Euro nu este obligat sa fie platitor de TVA si care este baza legala. Are ceva ... (vezi toată discuția)
Regim tva cabinet optometrie optometrist optometrist Sunt inginer optometrist (studii superioare). Vreau sa infiintez un cabinet de libera practica pentru servicii publice conexe actului medical. La cabinet voi ... (vezi toată discuția)