avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Activitate raz88

Activitate raz88

Răspuns la discuția Pensie de urmas
multumesc pentru interventie! o zi buna va doresc!
Discuție Pensie de urmas
Am o nelamurire, legat de pensia de urmas care ar urma sa o ia mama mea si sora mea(eleva) dupa ce tatal meu a decedat. In cartea lui de munca nu figureaza toti anii lucrati, iar cei de la casa de pensii au aprobat pensia de urmas pentru persoanele in cauza. Intrebare, se mai pot adauga restul anilor de munca(in jur de 7ani), se mai pot face modificari si daca merita acest proces birocratic???
Răspuns la discuția succesiune
A decedat in tara, acum 2 luni, are domiciliu in Romania cat si in Italia, noi(familia) suntem in italia, masina e aici in italia. voiam sa stiu daca o sa intampin dificultati din cauza acestei probleme legate de actele masini.
intradevar timpul ar fi 1ora, iar costul 700e! asta ar fi problema!
Mai Grigore, aici nu e vorba de distractie, sa spunem ca iau formularea ta de final ca pe un salut. Singura mea dilema era daca eu pot sa las masina pe numele lu tata fara sa o trec pe numele niciunui membru al familiei (mostenitor). Asta e singura mea intrebare, simpla si la obiect. Imi poate da cineva un raspuns sa elucidam aceasta enigma?! va multumesc!
Discuție succesiune
Din pacate am ramas fara tata de scurt timp...am o intrebare sper sa ma poata ajuta cineva. Am masina care este pe numele lui, vreau sa stiu daca se poate circula in aceste conditii, daca da pentrut cat timp. Eu locuiesc in italia vreau sa vin in tara si nu vreau sa am suprize la vama. banuiesc ca legislatia romaniei e aceeasi cu cea de aici odata ce suntem membri UE. va multumesc!
Discuție succesiune
Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva!?
Din pacate am ramas fara tata de scurt timp, si vreau sa stiu daca pot circula cu actele masini, care sunt pe numele lui. Daca da pentru cat timp, daca nu care ar fi varianta cea mai simpla din punct de vedere formal. vreau sa stiu daca legislatia din italia corespunde cu cea din romania, avand in vedere ca suntem in UE!
va multumesc!