avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Din pacate am ramas fara tata de scurt timp...am o intrebare sper sa ma poata ajuta cineva. Am masina care este pe numele lui, vreau sa stiu daca se poate circula in aceste conditii, daca da pentrut cat timp. Eu locuiesc in italia vreau sa vin in tara si nu vreau sa am suprize la vama. banuiesc ca legislatia romaniei e aceeasi cu cea de aici odata ce suntem membri UE. va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 20:57, 4 Noiembrie 2010
Legislatia e diferita dar nu asta e problema.
Chiar daca tatal dvs. ar fi in viata pt a veni cu masina dansului , ati fi avut nevoie de procura din partea acestuia . Ce va impiedica sa transcrieti masina pe numele dvs. In Italia , va ia mai putin de o ora?
intradevar timpul ar fi 1ora, iar costul 700e! asta ar fi problema!
In principiu puteti circula 60 de zile , fara a fi obligat sa faceti transcrierea .(acesta stiu ca este termenul legal in cazul vanzarii in mai multe tari din UE)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot circula in ue cu un autoturism care nu e pe numele meu? nicolae1986 nicolae1986 recent am cumparat un autotorism si vreau sa merg 2 saptamani in italia ,am voie legal sa trec in alt stat daca nu e pe numele meu?am act vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara, cu autoturismul inscris pe vechiul proprietar cvs cvs Buna ziua, Se poate iesi din tara, in UE, cu autoturismul cumparat recent (second hand inscris in tara), fara sa fie trecuta pe numele meu in talon si fara ... (vezi toată discuția)
Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)