avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate dedeaylin

Activitate dedeaylin

buna seara. sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara si avem si noi un copil,as vrea sa va intreb daca pensia alimentara se imparte la cei doi copii??va rog sa-mi raspundeti.multumesc
Răspuns la discuția pensie alimentara
ma scuzati din nou.
in tot acest timp copilul la fiecare sfarsit de saptamana l-am luat si ori de cate ori a avut nevoie de ceva am cumparat copilului. de ex hainute , pe scurt doresc sa spun ca nu am neglijat copilul . problema este ca nu am avut un venit sa pot plati pensia alimentara . de cate ori a vrut ceva sau a dorit un lucru am facut tot posibilul , am luat pe datorie , etc si am dat copilului ce a avut nevoie
o intrebare am si eu
maine am proces pentru pensie alimentara. neavand un loce de munca nu am putut plati lunar pensia . am depus la cec suma de 30 mil anul acesta in februarie si luna trecuta am mai trimis prin mandat postal 10 mil.
pensia alimentara trebuia platita din 2008. neavand un loc de munca de cand m-am despartit de sotie nu am avut cum sa platesc.
problema este ca cei de la cec au spus ca nu poate sa imi dea o dovada ceva la mana si ca se poate da doar prin tribunal.
ce se poate intampla in situatia asta , rog mult de tot un raspuns
Răspuns la discuția pensie alimentara
multumesc frumos
buna seara,sotul meu a mai fost casatorit si din acea relatie a rezultat o fetita care acum are varsta de 7ani.pensie alimentara nu i-am platit pentru ca sotul meu a ramas fara job,dar i-am cumparat mereu ce a avut nevoie si poate am cheltuit mai mult decat pensia alimentara care i s-ar fi cuvenit lunar.i-am deschis si un cont unde i-am depus 3000 roni(banii putand sa-i scoata doar cand face copilul 18 ani),dar fosta a depus plangere la politie precum ca nu a platit pensie alimentara.plangerea a ajuns deja la tribunal si as vrea sa stiu ce putem face in acest caz?va multumesc