avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara,sotul meu a mai fost casatorit si din acea relatie a rezultat o fetita care acum are varsta de 7ani.pensie alimentara nu i-am platit pentru ca sotul meu a ramas fara job,dar i-am cumparat mereu ce a avut nevoie si poate am cheltuit mai mult decat pensia alimentara care i s-ar fi cuvenit lunar.i-am deschis si un cont unde i-am depus 3000 roni(banii putand sa-i scoata doar cand face copilul 18 ani),dar fosta a depus plangere la politie precum ca nu a platit pensie alimentara.plangerea a ajuns deja la tribunal si as vrea sa stiu ce putem face in acest caz?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:30, 4 Noiembrie 2010
Daca a ajuns la judecatorie( presupun) inseamna ca nu v-ati interesat prea mult de dosar. Incepeti si faceti plata pensiei de intretinere altfel va puteti trezi ( in cel mai rau caz) cu ,probleme in cazierul judiciar deci o condamnare cu suspendare.
multumesc frumos
va sugerez sa va angajati un avocat.
daca sotul obtine venituri, trebuie sa plateasca. daca nu obtine venituri, nu poate fi acuzat de rea- credinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprie pensie alimentara dumybo dumybo Buna ziua Numele meu este Dumitru Bogdan. Am divortat in data de 16.09.2019. Din acesta casatorie au rezultat doua fetite. Custodia a ramas mamei fetelor. ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor urgent cu un sfat pensie alimentara LUMI1971 LUMI1971 Fostul sot are sa-mi achite pensia alimentara pe 7 luni consecutive.Pe motiv ca nu are loc de munca nu vrea sa mi-o plateasca.In urma procesului de partaj l-am ... (vezi toată discuția)
Refuza sa mai trimita pensia alimentara ContSters325926 ContSters325926 fostul meu sot refuza sa mai trimita pensia alimentara fetitei noastre in varsta de 7 ani...nu este angajat cu forme legale,desi locuieste cu chirie si conduce ... (vezi toată discuția)