am lucrat la spital buftea pana ce a fost inchis in aprilie 2011 si am fost redistribuita la sp chirurgie plastica cu un nou contract de munca.in prezent sunt in co crestere copil pana in 22 aprilie 2013.cum ma pt intoarce la spitalul Buftea care s a redeschis? prin demisie la sp chirurgie plastica ?si un nou contract la sp buftea?
la data de10.06.2011 aveam o vechime de 12 ani ,3 luni si 9 zile.am avut contract de munca. la data de 12 iulie 2011 alt contract de munca ,alt spital
.
am lucrat tot la spital din anul 1997 pana pe 10 iunie 2011 cand mi am dat demisia.am o pauza (31 zile) pe 12 iulie m am angajat la alt spital.pot scoate de la ITM o hartie prin care sa arat ca in aprilie, mai ,iunie(10 zile am luat salariu) am contribuit la asigurari?
pe 12 iulie 2011 m am angajat la servici.sunt gravida in 4 saptamani si nu am 12 luni vechime pentru indemnizatia de crestere a coplilului,pentru a sta acasa. voi naste cu aproximatie pe 3 mai 2012. voi primi stimulent daca ma intorc la servici dupa concediu postnatal?
sunt asistenta medicala si am lucrat la spitalul maria burghele care s a inchis la 1 aprilie 2011 pe HG232/2011.Am fost redistribuita la spital universitar bucuresti prin DSP BUCURESTI.Am aflat ca se va deschide in locul spitalului inchis sectie externa a spitalului judetean titan.se poate sa ma intorc la spitalul redeschis ca sectie extena
si in ce modalitate?mentionez ca la spital universitar am semnat contract de munca.
am dat un examen m au angajat pe contract determinat 1 an de zile apoi am dat alt examen si sunt tot pe contract determinat in locul unei altei colege care se afla in crestere copil