avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

sunt asistenta medicala si am lucrat la spitalul maria burghele care s a inchis la 1 aprilie 2011 pe HG232/2011.Am fost redistribuita la spital universitar bucuresti prin DSP BUCURESTI.Am aflat ca se va deschide in locul spitalului inchis sectie externa a spitalului judetean titan.se poate sa ma intorc la spitalul redeschis ca sectie extena
si in ce modalitate?mentionez ca la spital universitar am semnat contract de munca.
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 10:10, 1 Mai 2011
Nu puteti face acest lucru decit prin detsare sau semnarea unui nou contract cu spitaslul ce se va infiinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spitale inchise la 1aprilie2011 si redeschise in iulie 2012 ghizela ghizela am lucrat la spital buftea pana ce a fost inchis in aprilie 2011 si am fost redistribuita la sp chirurgie plastica cu un nou contract de munca.in prezent sunt ... (vezi toată discuția)
Reangajare asistenti medicali redistribuiti marinasandu marinasandu buna ziua!sunt unul din cei 2600 de asistenti medicali redistribuiti in aprilie 2011 in urma inchiderii spitaluluidin localitate.in prezent lucrez la spitalul ... (vezi toată discuția)
Sporuri ingrijiri paliative Norbert333 Norbert333 Sunt asistent medical intr-o sectie noua de Ingrijiri Paliative.As vrea sa stiu daca se acorda ceva sporuri pe aceasta sectie si daca da ,in baza carei ... (vezi toată discuția)