avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spitale inchise la 1aprilie2011 si redeschise in iulie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spitale inchise la 1aprilie2011 si redeschise in iulie 2012

am lucrat la spital buftea pana ce a fost inchis in aprilie 2011 si am fost redistribuita la sp chirurgie plastica cu un nou contract de munca.in prezent sunt in co crestere copil pana in 22 aprilie 2013.cum ma pt intoarce la spitalul Buftea care s a redeschis? prin demisie la sp chirurgie plastica ?si un nou contract la sp buftea?

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii ghizela ghizela sunt asistenta medicala si am lucrat la spitalul maria burghele care s a inchis la 1 aprilie 2011 pe HG232/2011.Am fost redistribuita la spital universitar ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in concediul de crestere copil bogdan_sxv bogdan_sxv Buna ziua, Am cateva nelamuriri legate de reintoarcerea in concediul pentru cresterea copilului. Concediul pentru cresterea copilului se termina in aprilie ... (vezi toată discuția)
Eliberare concediu medical alina-d alina-d buna ziua.am o problema cu concediu medical,sunt insarcinata in 22 sapt,am avut concediu medical pana la sfarsitul lunii octombrie in timp ce mi am facut ... (vezi toată discuția)