avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

pe 12 iulie 2011 m am angajat la servici.sunt gravida in 4 saptamani si nu am 12 luni vechime pentru indemnizatia de crestere a coplilului,pentru a sta acasa. voi naste cu aproximatie pe 3 mai 2012. voi primi stimulent daca ma intorc la servici dupa concediu postnatal?
Cel mai recent răspuns: ghizela , utilizator 08:48, 29 Septembrie 2011
De stimulent beneficiaza persoanele ce beneficiaza de CIC-ori in cazul dvs.nu veti beneficia de cic.
Inainte de 12.07.2011 nu ati realizat venituri?
1. In perioada mai 2011 si pana pe 12 iulie, cand v-ati angajat, ce statut aveati: somer indemnizat, student la zi etc.
2. Adica ce faceati in aceasta perioada? Poate gasim ceva sa va ajute.
am lucrat tot la spital din anul 1997 pana pe 10 iunie 2011 cand mi am dat demisia.am o pauza (31 zile) pe 12 iulie m am angajat la alt spital.pot scoate de la ITM o hartie prin care sa arat ca in aprilie, mai ,iunie(10 zile am luat salariu) am contribuit la asigurari?
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC nu este nevoie sa contribuiti la asigurariu ci numai sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioadae asimilate acostora (cum v-am spus si in mesajul anterior).

2. - Cum ati lucrat la alt spital in aprilie, mai, iunie? Nu ati avut contract individual de munca (CIM)? Ati lucrat numai 10 zile in 3 luni?
- Daca ati avut CIM mergeti la acel spital sa va dea adeverinta tip pentru CCC (cu veniturile nete obtinute in fiecare luna cat ati lucrat acolo).
la data de10.06.2011 aveam o vechime de 12 ani ,3 luni si 9 zile.am avut contract de munca. la data de 12 iulie 2011 alt contract de munca ,alt spital
.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil v_myky v_myky Buna ziua. Pe data de 19 aprilie am nascut un copil. de pe 1 aprilie si pana la 1 august sunt in concediu medical. Am inceput sa-mi pregatesc dosarul pt ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie ccc simonaoti simonaoti Buna ziua, mam angajat in 27 septembrie 2011 in 7 iunie am nascut ,la 37 de saptamani la alea 12 luni pt indemnizatie se pune si concediu prenatal si posnatal ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie carla2 carla2 Buna ziua! Am o nelamurire privind stimulentul de insertie. Am nascut pe 20 august, eu nu lucrez iar sotul meu va implini 1 an de munca abia in martie ... (vezi toată discuția)