avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate kywy

Activitate kywy

Răspuns la discuția ce inseamna?
multumesc pentru raspuns , dar a trecut termenul de 6 luni si nu am fost sa semnez nimic in acest scop , de acea v-am intrebat mai sus ; daca am si folosesc teren de la tata , asta inseamna ca am acceptat tacit sau doar daca semnam la notar ?
Discuție ce inseamna?
buna ziua tuturor
as dori sa stiu ce inseamna sa accepti succesiunea expres sau tacit
de exemplu , eu folosesc teren de la tata platesc impozit ,taxe ,etc. asta inseamna ca am acceptat tacit mostenirea ?
va rog sa ma lamuriti daca se poate....
Răspuns la discuția testament
buna ziua , socrul meu a murit in 1995 iar sotul in 2010
Răspuns la discuția testament
buna ziua , raspunsul dvs. m-a linistit putin insa revin cu intrebarea care ma framanta ; testamentul nu ma ajuta cu nimic in cazul in care CM-ul se anuleaza? eu fiind sotia mostenitorului nu beneficiez absolut deloc de testament?
Răspuns la discuția testament
multumesc pentru raspuns ....dar daca se anuleaza CM_ul cu testamentul ce se va intampla ? mai este valabil?
Discuție testament
inainte ca socrul meu sa moara acesta a facut testament in prezenta unui notar . sotului meu in care scrie ca lasa tot fiului sau , dupa ce a murit am facut succesiunea fara sa mai precizam ca decedatul mai are o fica si astfel sotul meu a ramas unicul mostenitor Acum sotul meu a decedat si sora lui ma ameninta ca va anula certificatul de mostenitor dupa tatal ei dar si testamentul pentru ca eu nu am copii sispune ea ca am ramas cu prea mult........
Ce ma sfatuiti sa fac ?credeti ca va putea sa anuleze cele doua acte ?
Eu cu cat raman daca vin in concurs cu sora lui?
Răspuns la discuția mostenire
am avut o situatie asemanatoare si s-au anulat 3 certificate de mostenitor asa ca mergeti la un avocat si descideti proces cu nulitate absoluta .......la mine a durat 1 an procesul.Succes !
Discuție cum procedez
ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera cheltuielile de judecata?
Răspuns la discuția un sfat
Multumesc pentru raspunsuri, as mai avea o intrebare; Cat de mult o ajuta pe cumnata mea ca are in mana testamentul tatalui meu SI CAT AM EU DE/ PIERDUT?
Discuție un sfat
numele meu este Maria si am urmatoarea problema; In urma cu 20 de ani a murit mama si aramas mostenitor tata insa la 1 an moare si tata iar eu nu am mai fost chemata la succesiune si fratele meu a ramas unic mostenitor , cu toate ca nu avea nici un copil ,eu nu m-am suparat si am considerat ca este corect pentru ca a ingrijit de tata si era singurul baiat si mai mic decat mine ....etc.Tragedia insa abea incepe pentru ca fratele meu a facut accident si a murit iar cumnata nu m-a chemat la succesiune spunand mereu ca nu a facut-o.In2009 eu am dorit sa i-mi fac titlu personal pe pamantul de la tata si sa ies din indiviziune cu cumnata insa SURPRIZA cumnataa facut succesiunea dupa sotul ei si neavand nici un copil aramas unica mostenitoare .Bineanteles ca am actionat in instanta cerand anularea acelui certificar de mostenitor ceea ce s-a si intamplat insa cumnata face recurs pe motiv ca sotul ei avea testament de la tata ( n-a stiut nimeni 20 de ani)si ca ea ar trebui sa fie stapana pe tot ce avea tata (incusiv terenul meu )..!!!!!

As dori sa stiu daca se poate, parerea dvs. despre acest caz .