avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate nebunatica_id

Activitate nebunatica_id

Răspuns la discuția Vecin agresiv
Plangerea penala la parchet ce presupune? O pot face si la Bucuresti? Se ajunge in instanta, trebuie avocat? Imi puteti da mai multe detalii? Multumesc
Discuție Vecin agresiv
Buna ziua! Va rog sa imi spuneti cum pot rezolva o problema cu un vecin agresiv. Mai exact bunica mea este agresata de vecinul nostru, vecin ce s-a mutat la tara de cativa ani. Agresiunile sunt in general verbale: injuraturi, amenintari (ca ii da foc, ca o omoara, etc.) insa mai nou au ajuns la distrugeri (a spart tigla dupa o cotineata de pui si dupa intrarea in beci iar ultima a fost arderea capitei de fan si gradinei cu o substanta necunoscuta) si la agresiuni "corporale" mai exact in momentul in care era cu o vecina in solar a fost udata din cap pana in picioare de catre acest vecin, pe un gemulet din solar. Mentionez ca la fiecare incident am facut o plangere la politie, insa nu se intampla nimic parca mai rau face. politia vine, face proces verbal il amendeaza si gata. As dorii sa stiu ce as putea sa fac mai departe ... as vrea sa stea departe de bunica mea care este terorizata si plange toata ziua. Ce sfaturi imi dati? Mentionez ca nu este singura persoana pe care a amenintato de-a lungul timpului. multumesc!
La o boala cronica, mai exact Insuficienta renala cronica, cum este platit concediul medical? 100% sau 75%. Multumesc
Răspuns la discuția Contractul colectiv de munca
multumesc!
Ma poate lamuri si pe mine cineva in legatura cu "Contractul colectiv de munca" articolul 78 aliniatul 1. ??? Din cate mi s-a spus, nu ar mai fi valabil. Cine ma poate sfatui ce este de facut, in cazul in care angajatorul nu vrea sa-mi de-a nici o compensatie. Incetarea contractului individual de munca, a avut loc din motive ce nu tin de persoana mea. Multumesc
Dupa cum am spus si inainte, nici eu nu sunt de acord, insa nu am cum sa modific decizia lor si bine spuneti poate se vor razgandi, inca nu este facut nici un act ...
sunt de acord cu tine, nici mie nu mi-ar placea ca cineva sa-mi faca asa ceva, daca au decis sa faca asta, este treaba lor si probabil ca au si motive ... nu m-am bagat niciodata in familia sotului si nici n-am s-o fac acum ...
@adutescu
Multumesc pentru raspuns ...
Va multumesc pentru raspunsuri.
Acum ma puteti sfatui cumva .... socrii mei trebuie sa se duca cu sotul la notar si sa-i faca act de vanzare cumparare? Si pe contract daca include clauze (obligatie de intretinere) acesta poate fii contestat de catre surori? ma gandesc ca ar trebui sa aiba si ei o garantie ca pot locui in casa cate zile vor avea .... ce ma sfatuiti, ca sa fie bine pentru toata lumea?