decizia mea de concediere a fost anulata de instanta de fond,angajatorul a facut recurs si a pierdut si acolo.
intrebare: am auzit ca mai are (angajatorul) cel putin o cale de atac,contestatie in anulare etc....in conditiile actuale se poate pune in apilicare hotararea judecatoreasca?...care ar fi pasii de urmat.
multumesc pentru promtitudine...atunci sunt indreptatit sa platesc si eu impozite la stat esalonat, odata ce primesc banii de la ei, neavand alta sursa de venit...poate se schimba totusi ceva odata cu alegeriile de anul viitor sa scapam de abuzurile astea...
Buna ziua,de curand mi- a fost anulata de catre instanta decizia de concediere si a obligat angajatorul la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si reactualizate precum si reintegrarea mea in functia detinuta anterior.
intrebare: ce se intampla cu aceste despagubiri tinind cont de ordonanta de guvern promulgata recent de presedinte care stipuleaza ca salariile castigate in instanta se platesc esalonat pana in 2016?
mentionez ca e vorba de o institutie bugetara.
Dupa parerea mea(neavizata) fiind vorba de o DESPAGUBIRE nu de drepturi salariale ordonanta respectiva ar trebui sa nu se aplice in cazul meu.
am contestat in instanta decizia respectiva am avut prima infatisare de schimbare de termen si acum am un nou termen in data de 6 decembrie.
in primul rand decizia nu a fost emisa de angajatorul meu direct in speta Directia Politiei Comunitare ci a fost emisa si semnata de catre Primar.
mentionez ca Directia ca si angajator (cu care aveam contract) avea personalitate juridica,nu era departament in cadrul primariei si nu inteleg cum o "tertza" persoana fie ea si ordinator principal de credite sa emita o decizie care printre altele e si nestampilata fara sa imi aduca la cunostiinta in prealabil ca sunt in perioada de preaviz si fara sa imi propuna un alt loc de munca tinand cont si de faptul ca sunt unic intretinator de famile avand un copil minor in crestere si ingrijire.
au invocat ca si motiv OUG 53/2010 dupa care au ante-datat o hotarare de consiliu local prin care Directia se desfinteaza.
nu sunt avizat sa trag concluzii dar consider ca pe langa concediere fara respectarea etapelor legale este vorba si de un "mic" abuz in serviciu avand in vedere ca personal nu am avut nici o relatie contractuala cu respectiva Primarie sau cu dl.Primar
am primit decizia de concediere in data de 16 in care scrie ca pana la data de mai sus am fost in preaviz neavand nicio hartie de preaviz in prealabil.