avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere anulata de instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere anulata de instanta

decizia mea de concediere a fost anulata de instanta de fond,angajatorul a facut recurs si a pierdut si acolo.
intrebare: am auzit ca mai are (angajatorul) cel putin o cale de atac,contestatie in anulare etc....in conditiile actuale se poate pune in apilicare hotararea judecatoreasca?...care ar fi pasii de urmat.

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 5 Mai 2012
Aceasta este una dintre caile de atac extraordinare.In acest moment sentinta la care faceti referire este definitiva si irevocabila.
Adresati-va unui executor judecatoresc in vederea inceperii executarii silite .
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
andymaurul, utilizator
angajatorul va fi obligat la plata unei cautiuni in cazul in care cere suspendarea executarii silite (art. 319, 403 din actualul cod de procedura civila) iar dac o da in bara cu contestatia in anulare jar mananca (art. 404 alin. (2) din acelas cod de procedura civila).
ivan74

Angajatorul mai are posibilitatea de a ataca in justitie hotararea irevocabila prin exercitarea unei cai extraordinare de atac : contestatie in anulare si/sau revizuire.

Dvs puteti solicita punerea in executare a hotararii judecatoresti fie printr-o solicitare directa catre angajator, fie prin intermediul unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare admisa. rejudecare recurs craciunfcristian craciunfcristian buna ziua. am o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila in cazul.... prima hotarare a venit de la judecatoria buftea cu recurs la tribunalul ... (vezi toată discuția)