avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decizie de concediere anulata de instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decizie de concediere anulata de instanta

Buna ziua,de curand mi- a fost anulata de catre instanta decizia de concediere si a obligat angajatorul la plata unei despagubiri egale cu salariile indexate,majorate si reactualizate precum si reintegrarea mea in functia detinuta anterior.
intrebare: ce se intampla cu aceste despagubiri tinind cont de ordonanta de guvern promulgata recent de presedinte care stipuleaza ca salariile castigate in instanta se platesc esalonat pana in 2016?
mentionez ca e vorba de o institutie bugetara.

Dupa parerea mea(neavizata) fiind vorba de o DESPAGUBIRE nu de drepturi salariale ordonanta respectiva ar trebui sa nu se aplice in cazul meu.

astept raspuns urgent
multumesc
Cel mai recent răspuns: ivan74 , utilizator 11:26, 8 Decembrie 2011
toti bugetarii au de executat astfel de depagubiri egale cu salariile....acesta est eformularea legala. ..oug de esalonare se refera la executarea tuturor hot. jud . ce privesc drepturi salariale restante sau asimilate...credeti-ma nu tine....nici macar judecatorii nu au reusit cu propriile drepturi salariale. Si hot. lor suna la fel

prin urmare se esaloneaza.

a se vedea
www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
Antoanela Geaman, Avocat
multumesc pentru promtitudine...atunci sunt indreptatit sa platesc si eu impozite la stat esalonat, odata ce primesc banii de la ei, neavand alta sursa de venit...poate se schimba totusi ceva odata cu alegeriile de anul viitor sa scapam de abuzurile astea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri conf. hotarare judecatoreasca Dan 99 Dan 99 Buna seara!! Am castigat in instanta,, reintegrarea pe acelasi post si plata unei despagubiri egale cu drepturile salariale indexate, majorate si reactualizate ... (vezi toată discuția)
Plata despagubire ContSters146823 ContSters146823 In baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile s-a dispus si plata unei despăgubiri constând în toate drepturile salariale indexate, majorate, ... (vezi toată discuția)
Calcul despagubire egala cu salariile majorate, indexate si reactualizate djurjpetre djurjpetre Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cum ar trebui calculata despagubirea egala cu salariile majorate,indexate si reactualizare. In martie 2018 mi-au desfacut ... (vezi toată discuția)