avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata despagubire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata despagubire

In baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile s-a dispus si plata unei despăgubiri constând în toate drepturile salariale indexate, majorate, reactualizate de care salariatul ar fi beneficiat de la data încetării raporturilor de muncă şi data ata reâncadrării efective.
Va rog frumos sa-mi spuneti daca plata acestei despagubiri face obiectul Ordonanţei nr. 17/2012.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters146823 , utilizator 11:55, 28 Noiembrie 2012
Este vorba despre sectorul bugetar sau privat?
Scz. suntem institutie publica, deci sector bugetar.
Cand a fost pronuntata hotararea?
Hotarirea a fost pronuntata pe data de 11.05.2012 .
Se intra sub incidenta prevederilor acestei OG ... scuze pentru reeditarea mesajului , nu observasem art. 14 ...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Dobanda legala=daune interese=drepturi salariale? Dawio Dawio Buna seara! Dobanda legala se poate asocia cu daune interese (CASTIGATE IN INSTANTA) privind neaplicarea unor Sentinte Civile def si irevocabile de marire a ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua! Lucrez la o Gradinita de stat in judetul Timis! Am castigat un proces care este irevocabil si trebuie sa imi dea suma de aprox 100 de milioane ... (vezi toată discuția)
Plati hotarari judecatoresti pentru drepturi salariale mihteo mihteo Drepturile salariale castigate in instanta in anul 2011 de categorii de bugetari se platesc esalonat conform prevederilor OUG 71/2009 . Cum se achita ... (vezi toată discuția)