avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielaturism

Activitate gabrielaturism

Am fost la notar si mi-a spus ca nu poate face niciun fel de mentiune relativ la cei 70 mp deoarece nu este inregistrat cu ei la fisc, nu s-a platit impozit niciodata pe ei. Ma intreb daca dupa cumpararea casei pot primi notificare din partea primariei ca sa mut gardul pana la limita proprietatatii din cadastru avand in vedere ca tot ei, primaria nu a intreprins nimic in sensul de a-l determina pe proprietar sa intre in legalitate, problema fiind cunoscuta, proprietarul fiind o persoana influenta.
Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa cu 400 mp teren in proprietate si inca 70 mp iesiti in plus la masuratori ulterioare efectuarii cadastrului, deci pe cadastru sunt doar cei 400 mp. Totul este imprejmuit cu gard din beton si fier forjat din anul 2004 si proprietarul nu a intreprins nimic in a legaliza situatia, adica nu are nici macar un contract de folosinta pt cei 70 mp in plus, deci nu a platit niciodata impozit pt acesti 70 mp. Cei 70 mp apartin statului, primariei. Dincolo de gard mai sunt si alti 3 vecini care se invecineaza cu acesti 70 mp. Daca cumpar casa cu cei 400 mp, cum pot dobandi cei 70 mp in proprietate in aceasta situatie? Multumesc.
SPIT: Serviciul Public de Impozite si Taxe Constanta, si mai nou persoana evacueaza oameni batrani dintr-un apartament din Constanta. Statutul functionarului public ce zice relativ la incompatibilitati?
Buna ziua,
Un functionar public care lucreaza la SPIT ca si inspector si este si evaluator autorizat are voie sa participe ca si licitator la licitatii de executari silite in mod constant?
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie
Eu si fratele meu am moștenit de la mama un teren arabil de 5000 mp cu o deschidere la drum de 25 ml, fratele meu a fost executat silit si jumatatea lui de teren a fost vandută la licitație, noul coproprietar m-a actionat imediat în instanta pentru partaj. Cum se poate face dezmembrarea având în vedere ca eu vreau să împart terenul în două cu acces la stradă de 12,5 ml fiecare si noul coproprietar vrea să facem loturi de 500 mp aceasta presupunând drum de acces iar deocamdata terenul este extravilan. Mă poate obliga instanța sa fac lotizare in mai mult de două parcele? Nu vreau atribuire si nici nu doresc sa primesc sulta in cazul in care solicita coproprietarul atribuirea.
Mulțumesc anticipat
sc este suspendata pentru 3 ani, sc cu 2 actionari sot si sotie, auto inregistrata pe societate, firma nu are datorii, si vrem sa scoatem din firma si sa o inmatriculez ca si PF la fisc imi elibereaza certificat fiscal - am verificat azi - problema este ca, contabilul zice ca trebuie emisa factura de vanzare, dar fiind suspendata activitatea ... ce alta solutie exista ( o declaratie pe proprie raspundere a actionarilor, un act aditional ? )
ma poate ajuta cineva cu o idee?
multumesc