avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate mirabela_april

Activitate mirabela_april

Bună ziua! Sunt profesor la o școală generală și aș dori, acum , de sărbători să fac o excursie cu 10 elevi în altă țară. Cum pot proceda? Ce acte îmi sunt necesare, dacă toți au peste 14 ani? Am 3 elevi care au părinții plecați la muncă în străinătate. Ei ce fac? Îmi trimit procură? Vă mulțumesc!
Buna ziua! As dori sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate ca o scoala sa acceseze fonduri europene (nerambursabile), fara a implica si consiliul local? Daca se poate, ma puteti ajuta cu un sfat? Am putea realiza un proiect prin care sa desfasuram diverse activitati cu elevii proveniti din familii monoparentale, familii fara venit sau cu parinti plecati in strainatate etc. Va multumim! :wassat:
Buna seara. Sunt profesor si as dori sa ma ajutati cu un sfat - consiliul local nu a distribuit corect fondurile / contributiile noastre la pensie si somaj cateva luni anii trecuti. S-a sesizat acest lucru mai ales din foile primite prin posta de la casa de pensii (care iti prezinta cu cat ai contribuit lunar) si din problemele intampinate de colegi. Cum se poate rezolva aceasta problema? Se pot pune banii si acum, in urma? Cui ne putem adresa daca nu se rezolva local? Va multumesc!
Buna seara! Va rog, daca puteti sa ma alutati intr-o problema destul de importanta. Am dori sa infiintam Asociatia Parintilor elevilor scolii noastre, o asociatie non-profit. Vrem ca si cadrele didactice si parintii sa doneze acei 2 % din impozit acestei asociatii, pentru a ne putea desfasura activitati cat mai placute pentru elevi, avand baza materiala necesara. Va rog, daca puteti, sa ne ajutati cu un sfat! Care ar fi pasii de urmat? Multumesc!:)