avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate niq267

Activitate niq267

Buna ziua. Aseara eram cu prietenii intr-un club si stateam baricadati in masini pentru k un grup mai mare vroiau sa ne altoiasca si am sunat la 112 ca sa chem politia. A trebuit sa-i povestesc ce se intampla femeii care a raspuns dupa care mi-a dat pe altcineva, a trebuit sa spun din nou povestea dupa care asta ma redirectionat la altcineva, asta ma intreba si el ce se intampla si m-am saturat sa le zic la fiecare povestea cand aia mai aveau putin si spargeau geamul si i-am zis celui din telefon ,,da'va in ... ca pana veniti voi murim aici| Dupa care mi-a inchis si apoi m-a sunat de pe un nr de orange si m-a intrebat de ce il injur. Pot fi chemat la politie in zilele urmatoare si sa patesc ceva pentru treaba asta?
Răspuns la discuția Am cazier?
niq267 a scris:

Mihail-Mihai a scris:

Faceti o cerere pentru eliberarea cazierului judiciar la politia municipiului in care aveti domiciliu.

Deci s-ar putea sa am dosar penal?

Si daca am, ce dificultati as putea intampina daca vreau sa dau examenul pt permis?
Răspuns la discuția Am cazier?
Mihail-Mihai a scris:

Faceti o cerere pentru eliberarea cazierului judiciar la politia municipiului in care aveti domiciliu.

Deci s-ar putea sa am dosar penal?
Discuție Am cazier?
Acum 3 ani am fost retinut in Spania pt complicitate la talharie, eram minor atunci si am petrecut o noapte in rest dupa care am dat o declaratie si am iesit. Este posibil sa am dosar penal sau ceva in cazier? Acasa nu mi-a venit nici o hartie, nimic.
Răspuns la discuția se pedepeste...?
diana ramona a scris:

Hmmm , pai de ce sa nu ii faceti un drum in plus si pe la politie , daca a avut timp sa isi faca pe la scoala ?
Mai ales ca presupun ca sunteti minor ...
Oricum , dosar penal i s-ar face ...
Vizitati si dvs medicul legist ... un pumn oricum lasa urme ... plus ca daca nu ar fi trimis in judecata ptr fapta penala , ati putea continua cu pretentiile civile ...
Oricum , plangerea penala se face in cel mult 2 luni de la data la care stiti cine este autorul . Asa se va linisti ... si va cauta sa va impacati ca sa va retrageti plangerea ... Poate ar trebui sa luati legatura si cu parintii dvs .

Nu sunt minor, de aceea nu le povestesc parintilor cele intamplate. La politie am fost imediat dupa incident si am declarat cele intamplate. Am trecut acolo si numele a 2 martori. Aveam mai multi dar politistul mi-a spus ca 2 sunt de ajuns. Incidentul nu s-a petrecut chiar in incinta scolii, ci la intrare, pe trotuar in timp ce ma duceam la ore astazi dimineata la 8.
Adi Stan a scris:

Teoretic este vorba de infractiunea de lovire. In forma ei de baza, nu este necesar un anumit numar de ingrijiiri medicale. Se poate proba cu martori. Practic, e ggreu de crezut ca cineva va fi cercetat penal pentru asta...

Stiu ca nu ar putea fi cercetat penal, dar cine ar putea primi amenda si cat? Doar persoana care m-a lovit sau si fata care a provocat incidentul?
Stiu ca nu ar putea fi cercetat penal, dar cine ar putea primi amenda si cat? Doar persoana care m-a lovit sau si fata care a provocat incidentul?
Răspuns la discuția amenda cu CNP gresit
Normal ar trebui sa-ti fie anulata amenda. Eu am avut una in care am fost sanctionat pentru 3 contraventii, erau trecutele articolele, amenda stabilita pt fiecare, doar ca din adunarea celor 3 sume nu iesea suma totala care era trecuta. Si mi-a fost anulata.
As vrea sa aflu daca si cum se pedepsesc urmatoarele:
O colega de a mea a venit la scoala cu niste rude ale sale, pe motiv ca as fi jignit-o cu ceva si am fost lovit de unchiul sau, cu pumnul in figura nu prea tare, nu au ramas semne dar tot lovitura e. Am fost la politie si am declarat cele intamplate. Ce masuri urmeaza sa se aplice si impotriva cui?