avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cazier?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cazier?

Acum 3 ani am fost retinut in Spania pt complicitate la talharie, eram minor atunci si am petrecut o noapte in rest dupa care am dat o declaratie si am iesit. Este posibil sa am dosar penal sau ceva in cazier? Acasa nu mi-a venit nici o hartie, nimic.
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 18:07, 22 Ianuarie 2012
Faceti o cerere pentru eliberarea cazierului judiciar la politia municipiului in care aveti domiciliu.
Mihail-Mihai a scris:

Faceti o cerere pentru eliberarea cazierului judiciar la politia municipiului in care aveti domiciliu.

Deci s-ar putea sa am dosar penal?
niq267 a scris:

Mihail-Mihai a scris:

Deci s-ar putea sa am dosar penal?

Si daca am, ce dificultati as putea intampina daca vreau sa dau examenul pt permis?
Este posibil, dar trebuie sa va luati cazierul judiciar. Daca e curat si exista nimic consemnat atunci dati fara probleme de permis, dar daca a existat vreo condamnare sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice georgeclinciu georgeclinciu Buna ziua , Am si eu o intrebare . Acum cateva zile m-a oprit un echipaj , am dat testul etilotest si 0.72 Alcool pur in aerul expirat . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Dosar penal? messagero messagero In urma cu cateva luni cand eram in Spania, am facut o prostie...O \"prietena\" vroia sa jefuiasca niste fete care stateau pe o banca in parc,si mi-a zis sa ... (vezi toată discuția)
Cazier penal andra-celia andra-celia in cazul persoanelor condamnate anterior cu sentinta definitiva cu executare dar reabilitate de drept ulterior executarii se poate spune ca,cazierul este ... (vezi toată discuția)