as dori cateva informatii referitoare la bunurile dobandite dupa casatorie, sunt casatorita de un an, iar in vara urmeaza sa incheiem actele de vanzare cumparare pe un teren, acesta apartin momentan tatalui sotului meu... intrebarea este in actul de vanzare cumparare o sa fiu si eu trecuta in calitate de sotie sau exista vreo alta posibilitate in care sa fie trecut doar sotul meu?
buna, sunt nelamurita in legatura cu plata contributiilor aferente contractului de munca pe care l-am avut, am lucrat la o societate comerciala timp de o luna si jumatate iar contractul s-a incheiat deoarece firma si a supendat activitatea timp de 3 ani, ce reprezinta aceasta suspendare? si cum pot afla daca s-a cotizat pentru mine pe durata contractului.
va multumesc
am 26 de ani si sunt din buzau, dar am lucrat 3 ani jumatate la o societate privata din bucuresti, incepand cu 01,06,2010 am fost inregistrata la agentia de somaj buzau de care apartin, ca somer cu 6 luni de indemnizatie de somaj...acum la sfarsitul lunii imi expira aceasta perioada de somaj si doresc sa ma angajez, am gasit angajator ”dispus” sa ma incadreze in munca incepand cu 01,12,2010, insa nu stiu ce pasi trebuie sa urmez pana la noul contract, si daca angajatorul beneficiaza de scutiri pentru angajarea mea...multumesc anticipat