avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot afla daca mi s-au platit contributiile la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot afla daca mi s-au platit contributiile la bugetul de stat?

buna, sunt nelamurita in legatura cu plata contributiilor aferente contractului de munca pe care l-am avut, am lucrat la o societate comerciala timp de o luna si jumatate iar contractul s-a incheiat deoarece firma si a supendat activitatea timp de 3 ani, ce reprezinta aceasta suspendare? si cum pot afla daca s-a cotizat pentru mine pe durata contractului.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 08:55, 24 Februarie 2011
De la Casa Teritoriala de Pensii puteti solicita contra cost un certificat de stagiu de cotizare ...
nicole stanescu a scris:

buna, sunt nelamurita in legatura cu plata contributiilor aferente contractului de munca pe care l-am avut, am lucrat la o societate comerciala timp de o luna si jumatate iar contractul s-a incheiat deoarece firma si a supendat activitatea timp de 3 ani, ce reprezinta aceasta suspendare? si cum pot afla daca s-a cotizat pentru mine pe durata contractului.
va multumesc

Suspendarea firmei reprezinta operatiunea de intrerupere temporara a activitatii unei societati, caz in care nu se mai doreste desfasurarea a nici unui fel de activitate pe o perioada determinata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic 2009 uzzyboss uzzyboss Am 3 salariati la societate si nu am comenzi.Ptr. o perioada de 3 luni am decis sa ii bag in somaj tehnic, conform OUG 28/2009.pe salariati Ii voi plati cu ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata ajutor! zaleinad zaleinad Buna ziua! Sunt incadrata cu contract de munca pe perioada determinata pana la intoarcerea titularului de post. Aceasta era in concediu pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Prostie omeneasca. raluca1978 raluca1978 Cand am aflat ca se inchide firma (noi eram ultimii 2 angajati), am plecat din firma cu acordul partilor (in data de 19 martie 2010) crezand ca imi voi gasi ... (vezi toată discuția)