Bună ziua. Recent primăria a avut lucrări de reabilitare a unui drum agricol. Cu această ocazie fara a ne cere acordul a intrat abuziv pe terenul nostru, lărgind drumul cu 3 m pe terenul nostru, care era intabulat. Am incercat sa oprim lucrările dar suntem refuzați , nu mi se prezintă nici un document și lucrările continua, urmând să se pună asfalt. Ce putem face? Mulțumesc
am citit ce ati scris si am ramas uimita
eu platesc impozit de doi ani casa nu e gata doar acoperita dar nimeni nu a venit sa faca vreao receptie!!!!
trebuia sa vina?
nu toata suprafata respectiva ci suprafata totala detinuta .adica supr. 1 +2+3=4 ha. atat a fost validat dar la unu au mai ramas cei 500 mp care se spune ca nu apar in suprafata validata deoarece nu se ia in calcul terenurile ci suprafata.
parerea mea e ca inginerul din localitate e responsabil ca el a efectuat masuratorile nu bunica
dar !!!!!!!!!!!!!!!!!
cand s-a retrocedat terenurile bunica a primit un teren de 2000 mp. in titlu figureaza doar cu 1500mp desi in registrul agricol figureaza cu 2000. cum putem obtine titlu pe diferenta deoarece la judecatorie ne-a fost respinsa cererea pe motiv ca desi detinem terenul respectiv terenul validat(suprafata intreaga cu alte terenuri) se regaseste deja in titlu.
ajutatima va rog deoarece bani de avocati nu avem mai ales ca avem si un copil cu sindrom down care trebuie operat pe cord si nu dorim sa ajungem in litigiu cu nimeni
buna ziua. mama detine un teren si are titlu de prop . acum dorim sa intabulam pe mine. se poate fara a intabula ea mai intai?
impreuna cu sotul am construit o casa pe acel teren in 2007 si acum am dori sa o intabulam desi nu e locuibila, doar e acoperita.
cineva nea spus ca daca terenul e intabulat casa se poate intabula mai usor doar trecind-o pe acel teren dupa.
ce puteti sa-mi spuneti?
si inca o intrebare: avem un copil cu sindrom down avem vreo facilitate la intabulare( ma refer la bani reducere de taxe)
multumesc