multumesc tuturor ce au raspuns..sper ca sa nu ramana la cazier..stiu ca institutia din care fac parte nu este vazuta bine de catre populatie..nu zic ca nu sunt agenti care poate nu sunt corecti..acesti agenti sau orice functionar public care savarseste o asemenea fapta este de fapt o rusine..doar ca fiind mereu corect nu mi s-a parut normal sa fiu urmarit asa ..
am sarit de la bun inceput impotriva lor pentru ca sunt nevinovat..si am fost in audiente si la seful politiei..etc..pt ca nu asa se cerceteaza un dosar..deci sunt foarte calm si am motive sa intreb ca sa mi se schimbe rezolutia...oricum nu o mai atac cea de NUP dar o dau pentru denunt calomnios..mai ales ca nu sunt eu persoana la care i-a dat bani fiindca ea singura a declarat asta in plangerea facuta..
Apropo..in plangerea data de tipa impotriva asa unui zis agent scrie ca acesta ar fi pretins si primit suma de 50 de lei..deci nu o pot da si pentru denunt calomnios cat si pentru ca a incercat sa dea mita?..si aceasta se pedepseste din ce stiu..
ma deranjeaza ca a facut tipa reclamatie pt ca eu am picat la mijloc mai ales ca pe colegi nu i-a chemat la audieri..si cel pe care il banuiesc a si fost disponibilizat..deci cred totusi ca voi incerca sa o dau pentru denunt..nu am ce pierde oricum..ma sustine solutia de NUP
am facut cerere la parchet azi pentru a vedea plangerea ei si intregul dosar..daca eu constat ca a facut plangere generala..si desi eu din proasta ancheta a politiei am fost cercetat si primit NUP fiind nevinovat ..si ea a facut plangerea generala si nu exact pe numele meu..pentru prejudiciu de imagine am sanse sa o castig in instanta? factorul material nu e asa important..eu vreau doar sa castig procesul sa vada ca nu dai aiurea in judecata oamenii nevinovati
doresc sa fiu fara pata..cineva sugestionase azi sa o dau si pe ea in judecata si sa cer daune morale..pe mine ma intereseaza sa fiu dosarul curat ca inainte..
38 de luni ori 220 de lei pe luna mai exact..bani pe care cei din primarie ii iau in plus fatza de agentii din politia comunitara..in mod normal nu ar trebui sa ia la fel toti aceleasi drepturi dintr-o institutie daca se acorda pe un contract colectiv? de ce acei bani se retin cand uniforma se acorda gratuit?
daca era in fatza casei tale ai sanse sa o castigi spunand ca ai acces la curte.dar din ce stiu eu nu se aplica aceste autocolante in fatza casei.e ciudata situatia ta.