avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate nyari

Activitate nyari

Buna ziua,

Socrul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie. Mergand cu bicicleta a fost lovit de un autoturism. In urma acestui eveniment a ajuns la spital. Din cate am inteles el a fost cel vinovat pentru ca virat fara sa se asigure.
Cine plateste spitalizarea in acest caz? Mentionez ca el este pensionar.

Va multumesc,
Discuție Gard
Buna ziua,
Vecinul meu doreste sa construieasca un gard care desparte proprietatile noastre,iar cheltuielile vor fi suportate doar de el. El zice ca casa noastra a fost ridicata chiar la limita de proprietate si la constructie nu s-a respectat acel 60 cm (constructie din anii 1950). In cazul in care nu cadem de comun acord fata de aceea limita cum sa procedez? Sa-i cer sa faca masuratori? Cine plateste aceste lucrari?
Va multumesc.
Tiberiu
Buna ziua,

Sunt interesat daca Ordinul 536/1997 cu referire la norme de igiena publica mai este sau nu in vigoare.
Va multumesc pentru ajutor.
Tiberiu
Discuție conventie
Buna ziua,
Vecinul meu vrea sa deschida o afacere, care - din cate am inteles eu - presupune un numar restrans de angajati.
Dorinta mea este ,sa semnam o conventie ,in care el se obliga sa nu imi perturbe linistea prin zgomotul utilajelor, sa nu lucreze duminica etc.
Mentionez ca este vorba de o zona linistita rurala si tin mult sa nu fiu deranjat de zgomotul utilajelor sau al angajatilor .
Mi-ar fi de mare ajutor un eventual model de conventie de acest tip.
Va multumesc anticipat,

Tiberiu