avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... conventie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

conventie

Buna ziua,
Vecinul meu vrea sa deschida o afacere, care - din cate am inteles eu - presupune un numar restrans de angajati.
Dorinta mea este ,sa semnam o conventie ,in care el se obliga sa nu imi perturbe linistea prin zgomotul utilajelor, sa nu lucreze duminica etc.
Mentionez ca este vorba de o zona linistita rurala si tin mult sa nu fiu deranjat de zgomotul utilajelor sau al angajatilor .
Mi-ar fi de mare ajutor un eventual model de conventie de acest tip.
Va multumesc anticipat,

Tiberiu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 15 Noiembrie 2010
Nu exista model tip de conventie ,care sa contina stipulate clauze prin care sa se asigure materializarea interesului dvs
Aveti posibilitatea sa incheiati document autentificat ,care sa contina clauzele care apreciati ca va vor asigura respectarea intereselor dvs legitime

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare semnatura ContSters354028 ContSters354028 Cum se poate anula o semnatura? Problema e in felul urmator: vecinul de apartament isi inchiriaza apartametul in regim pensiune. Pentru asta a avut nevoie de ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie din partea proprietarului? Buna ziua. Lucrez la o firma, care de 7 ani are sediul intr-o casa cu un etaj din Bucuresti. Pana acum, relatiile dintre reprezentantul legal al firmei si ... (vezi toată discuția)
Aș putea face un contract de orice tip în românia, în care să stipulez că o proprietate îmi va reveni mie în cazul dizolvării căsătoriei? Wilfhelm Wilfhelm Am o relatie cu cineva, Eu am niste proprietati si o afacere, ea are niste proprietati si o afacere. Intrebarea mea nu are legatura cu ce avem acum. Am ... (vezi toată discuția)