avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Ari77

Activitate Ari77

Răspuns la discuția buna,
Buna,
eu asa stiu ca in acest caz poate fi considerata ca activitate dependenta (conform OG58/2010) si atunci platitorul de venit (patronul) are obligatii catre stat. Vrea sa ocoleasca angajarea, sa scape de anumite obligatii. Dar mai incercati sa aflati de la cineva oficial. Aveti grija ce semnati! Am patit si eu... Succes
Discuție Impozit
Buna ziua,
Am un PFA si in 2010 conform venitului estimat, am platit mai mult impozit pe venit, decat a iesit declaratia reala la sfarsitul anului.
Pot solicita diferenta banilor de la Finate? Si de la Casa de Sanatate?
Daca da, care este metoda?
Multumesc.
Buna ziua,

Am un PFA cu prestari servicii (vand produsele unei firme ca intermediar). Lucrez mult si pe teren, in 10 judete. Firma pt care lucrez a dat masina. Pot sa pun in contabilitate bonurile de combustibil ca cheltuiala deductibila? Am ordinele de deplasare stampilate, foaie de parcurs... (ma refer la anul 2010).

Multumesc.
Discuție PFA-comert
Buna ziua,
Cu PFA se poate face comert prin internet, si daca da cu care COD CAEN?
Si daca deja am PFA, pot sa completez sa am mai multe activitati, mai multe coduri caen? (in momentul de fata lucrez cu COD CAEN 8299)
Multumesc
Buna ziua,
am PFA neplatitor de TVA. Intrebarea mea: in registrul jurnal de incasari si plati cheltuielile care am avut, cu ce suma trec? cu tva, sau fara?
Multumesc
Discuție pfa
Buna,
am un PFA cu prestari servicii, lucrez pt o singura firma. Au dat telefon si masina.
Intrebare: cine are sarcina privind cheltuielile cu combustibilul pt deplasari, telefon, asigurarea de sanatate, somaj, pensie...
Multumesc.