avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit

Buna ziua,
Am un PFA si in 2010 conform venitului estimat, am platit mai mult impozit pe venit, decat a iesit declaratia reala la sfarsitul anului.
Pot solicita diferenta banilor de la Finate? Si de la Casa de Sanatate?
Daca da, care este metoda?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kolea41 , utilizator 22:57, 11 Mai 2011
Suma platita in plus fata de obligatia fiscala se poate restitui dupa ce se face compensarea, daca este cazul.
Cam prin luna sept.veti primi decizia de impunere finala pe anul 2010 si acolo va apare ca s-a platit in plus.. si se poate solicita suma sau poate ramane ca avans pentru 2011...si nu mai platiti pentru trim. 3.( la 15.09.)La casa de sanatate la fel ,se depune o copie de pe decizia finala pe 2010 si fac ei regularizarea in functie de ce venit impozabil este pe decizia de la fisc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cas si cass mmihai155 mmihai155 Salut. Vreau sa stiu si eu daca s-a modificat modul in care se deduc contributiile de sanatate si pensie la PFA. Nu stiu cum era inainte, eu m-am ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate - trebuie declarat, platit ceva pana la 15 ianuarie 2013? jansen jansen Buna ziua. Vreau sa fiu 100% sigur ca nu ma prinde 15 ianuarie fara sa imi fi facut datoria fata de stat. Am un PFA din iulie 2012, fara activitate, prin ... (vezi toată discuția)
Contributii lunare pfa freeasabird freeasabird Buna ziua, Care sunt contrubutiile lunare datorate de o PFA? Multumesc (vezi toată discuția)