avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... PFA fara activitate - trebuie declarat, platit ceva ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

PFA fara activitate - trebuie declarat, platit ceva pana la 15 ianuarie 2013?

Buna ziua.

Vreau sa fiu 100% sigur ca nu ma prinde 15 ianuarie fara sa imi fi facut datoria fata de stat. Am un PFA din iulie 2012, fara activitate, prin urmare fara venit. Sunt obligat sa fac ceva pana la 15 ianuarie?

Am inteles ca trebuie sa completez D200 pana la 25.05.2013. Doar atat?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 21:02, 3 Ianuarie 2013
Pt anul 2012 trebuia depusa declaratia 220 „Declarație privind venitul estimat” in vederea stabilirii de catre fisc a impozitului pe venit datorat pentru anul in curs.
Pe baza datelor din aceasta declaratie fiscul determina impozitul pe venit datorat si transmite contribuabilului o decizie de impunere cu sumele datorate si termenele de plata.
Se platea impozitul trimestrial: 15.09; 15.12.
Pentru anul 2013 se depune pana la data de 25 mai declaratia 200 de venit realizat in baza datelor din evidenta contabila in partida simpla si se va proceda la regularizarea sumelor platite in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 trebuie depusa sau nu? sub_bass2002 sub_bass2002 Buna . Am o intreprindere individuala si nu stiu ca trebuie sa depun declaratia 220 pana la 31 ianuarie 20102 sau nu. Va rog ajutati (vezi toată discuția)
Depunere declaratii 200/220 tome_ionica tome_ionica Am inteles de la persoane care au mers sa depuna declaratia 220 ca nu se primeste aceasta declaratie fara declaratia 200. Daca am PFA in sisteam real, depun ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pfa Giorgina Giorgina Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg. Eu sunt PFA traducator autorizat. In data de 17.01.2011 am depus Declaratia 200 privind venitul realizat pe 2010, ... (vezi toată discuția)