avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate cppuser

Activitate cppuser

Buna ziua,
Am incheiat contract de finantare prin programul "Casa verde 2011". Am realizat instalatia si am depus dosarul pentru decontare in 15 ianuarie anul acesta.
Nu am fost contactati pentru verificarea instalatiei si nici nu am primit banii.

Stie cineva ceva despre decontarile in programul Casa verde 2011??
A primit cineva banii?

Va multumesc
Multumesc mult :)
Am facut draft la Statut, la Acord de asociere, PV al adunarii generale. Si asta urmeaza: o adunare generala, in care sa discutam prevederile.

Multumesc inca o data si numai bine
... si multumesc mult de tot pentru ghid. :) Acum il citesc.
Noi chiar vrem sa ne ocupam singuri, dar credem ca ne-ar fi prins bine niste sfaturi pe niste probleme punctuale, de exemplu: unii dintre noi insista sa prindem in statutul asociatiei o prevedere ca vinzarea proprietatii sa respecte dreptul de preeemptiune(sa fie anuntati ceilalti proprietari iar acestia sa-si poata declara interesul in termen de 30 de zile si numai dupa aceea , daca nici unul dintre ceilalti proprietari nu este interesat, proprietarul sa poata vinde terenul cui vrea el).
Eu -de exemplu- citind legea circulatiei juridice a terenurilor (54/1998) si legea 247/2005 consider ca o asemenea prevedere este contrara legii si as vrea sa n-o prindem in statut.
Va multumesc pentru raspunsuri si-mi cer scuze pentru gafa involuntara.
Voi cauta pe forum ghidul de infiintare.
Buna dimineata,

Sintem proprietari de terenuri proprietate privata+cota indiviza intr-un condominiu aflat in intravilanul Comunei Corbeanca.
Ma poate ajuta cineva indicindu-mi un avocat sau o firma care sa ne ajute la infiintarea unei asociatii de proprietari?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri
@ s.c. serv ad loc : am gasit EXACT ce-mi trebuia. Va multumesc inca o data.
@ adriantot : Multumesc :)
@ s.c. serv ad loc : Multumesc :)

Voi citi tot ce gasesc.
Multumesc pentru raspuns

Actul de proprietate al fiecaruia cuprinde explicit si cota indiviza.

Multumesc pentru raspunsuri si pentru incurajare. N-avem incotro: vom merge inainte.

Multumesc mult pentru raspuns

"Va puteti organiza in asociatie de proprietari numai daca va leaga o proprietate comuna. Practic trebuie sa aveti niste interese comune pe care vreti sa le administrati legal, dar si efectiv suprafete de teren in proprietate comuna."

Da. Avem o proprietate comuna. Sintem legati printr-o cota indiviza + statie de epurare+transformator si altele folosite in comun. Tocmai asta e si problema ! Nu putem incheia contracte pentru utilitati, deoarece ne trebuie-de fiecare data- semnatura si prezenta tuturor proprietarilor. si sintem numai 230!

Deci, revin :) :
Avem o proprietate comuna, avem interese comune.
Au devenit judecatorii mai flexibili? A fost amendata legea 230 si putem infiinta asociatia de proprietari? Stiti ceva?

Multumesc pentru raspuns